Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Εκδήλωση για τις αστικές συγκοινωνίες στο Ωραιόκαστρο

Εκδήλωση για τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης και τη νέα εποχή στον ΟΑΣΘ, οργανώνει η Δημοτική Κίνηση Πολιτών Ωραιοκάστρου «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ» αύριο Τετάρτη 21 Μαρτίου, ώρα 7 μ.μ., στο κτήριο "Παύλος Μελάς", στο Παλαιόκαστρο.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι ΣτέλιοςΠαππάς, Πρόεδρος ΟΑΣΘ, Κώστας Αμπατζάς, Πρόεδρος ΟΣΕΘ (Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου), Σάββας Παναγιωτίδης, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΑΣΘ και Γιάννης Μυλόπουλος, Πρόεδρος της «Αττικό Μετρό».
Όπως αναφέρει η δημοτική κίνηση σε ανακοίνωσή της: "Αντιλαμβανόμενη την ανάγκη και το δικαίωμα του πολίτη να απολαμβάνει ένα σύστημα αστικών συγκοινωνιών αξιόπιστο, ποιοτικό και λειτουργικό  και επιθυμώντας να ανοίξει διάλογο με τους πολίτες του Δήμου Ωραιοκάστρου, διοργανώνει εκδήλωση – συζήτηση και παραχωρεί το βήμα σε όλους να θέσουν τα ερωτήματά και τους προβληματισμούς τους για τη νέα εποχή στον ΟΑΣΘ και να συμμετάσχουν ενεργά στη δημιουργία του νέου συγκοινωνιακού χάρτη.
Η Δ.Κ.Π.Ω. «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ» καλεί τους πολίτες του Δήμου μας  να θέσουν τα  προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά στους δρόμους της πόλης μας, να γίνουν «φίλοι» και συμμέτοχοι στο όραμα για μια νέα εποχή, με δημόσιες, αποδοτικές και λειτουργικές δημόσιες αστικές συγκοινωνίες.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.