Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

"Ανεπαρκές" θεωρεί το έργο της δημοτικής αρχής η παράταξη Τσαμασλή

"Aνεπαρκές"  χαρακτήρισε το έργο της Δημοτικής Αρχής ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής, σε συγκέντρωση στελεχών και φίλων του συνδιασμού "ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ - Καλύτερη Ζωή για Όλους".
Ανοίγοντας την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό καφέ της Περαίας, ο κ. Τσαμασλής έκανε μνεία στα συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη  και  Αθήνα για τη Μακεδονία, που έγιναν λίγο καιρό πριν.
Στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε με καυστικό τρόπο σε θέματα καθημερινότητας, που ταλανίζουν την τοπική κοινωνία, όπως αυτά της καθαριότητας, της ύδρευσης, του φωτισμού και του οδικού δικτύου.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τσαμασλής κατέταξε το Δήμο Θερμαϊκού ουραγό στη μέριμνα για την καθαριότητα, ακόμη και σε πανελλαδικό επίπεδο. Επιπλέον, επεσήμανε με σκωπτικό ύφος πως η ύδρευση του Δήμου όχι μόνο παρέχεται από άλλο φορέα, αλλά υπολείπεται και ποιότητας.
Ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης συνέχισε με ιδιαίτερα δεικτικό τρόπο, τονίζοντας τα θέματα του, σχεδόν, ανύπαρκτου φωτισμού, αλλά και του πεπαλαιωμένου οδικού δικτύου σε ολόκληρο το Δήμο.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης και πρώην Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Θόδωρος Καράογλου, ο τέως Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Αλεξανδρής, αλλά και απλοί πολίτες οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον κ. Τσαμασλή τρόπους βελτίωσης της καθημερινότητας τους στο Δήμο, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η ενθουσιώδης διάθεση των παρευρισκομένων για την ανταλλαγή απόψεων σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα στο Δήμο Θερμαϊκού..."

(Σημείωση: Όλα αυτά αναφέρονται σε δελτίο τύπου της παράταξής του κ. Τσαμασλή, που είναι το πρώτο ουσιαστικά μετά από τέσσερα χρόνια, ύστερα από τις εκλογές του 2014 και αφού στο μεταξύ συμπορεύτηκε με τη δημοτική αρχή, ψηφίζοντας με τον κ. Μαυρομάτη σε όλα τα κρίσιμα θέματα του Δήμου, όπως το εκ νέου ξεπούλημα της υπηρεσίας καθαριότητας σε εργολαβικά συμφέροντα, με συνέπεια το γνωστό αίσχος στον τομέα της αποκομιδής των απορριμμάτων, η εκποίηση της δημοτικής περιουσίας, τα φωτιστικά σώματα LED κ.α.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.