Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ο λαός πεινάει και ο Παπακωνσταντίνου σκορπάει εκατομμύρια για ενοίκια


Μας υπόσχονταν "ανάκαμψη" από το 2012. Τώρα μοιράζει
180.000 το μήνα για ενοίκια. Μήπως από την τσέπη του;

Τη στιγμή που ο Ελληνικός λαός υποφέρει, τα νοικοκυριά έχουν οδηγηθεί σε εξαθλίωση, η ανεργία αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς, η αγορά στενάζει, τα λουκέτα πολλαπλασιάζονται και η οικονομία μας βρίσκεται σε τρομακτική ύφεση, ο υπουργός Περιβάλλοντος μοιράζει απλόχερα χιλιάδες ευρώ τον μήνα για να μεταστεγάσει τις υπηρεσίες του Υπουργείου του.

Ο Υπουργός που πριν από δυο χρόνια βεβαίωνε τους πάντες, ότι το 2012 θα είναι χρονιά ανάκαμψης, συνεχίζει την εγκληματική του πολιτική, ευνοώντας προφανώς ημετέρους.
Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Το Παρασκήνιο», το Υπουργείο αναζητά νέο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, έτσι ώστε να μεταφερθούν οι υπηρεσίες του, με ενοίκιο 180.000 (!) ευρώ μηνιαίως και κλειστό συμβόλαιο τριών ετών.
Σε ερώτησή του ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., Θεόδωρος Καράογλου, τονίζει ότι οι ενέργειες του αρμόδιου Υπουργού προκαλούν το αίσθημα των πολιτών, τη δύσκολη αυτή περίοδο, όπου τα εισοδήματά τους έχουν συρρικνωθεί σημαντικά. Η πράσινη ανάπτυξη λοιπόν του κ. Παπακωνσταντίνου, θα κοστίσει για τρία χρόνια 6 εκατ. ευρώ μόνο για τα ενοίκια του Υπουργείου του.
Ανατρέχοντας κάποιος στην σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος, θα διαπιστώσει τους συγκεκριμένους όρους, που τίθενται για τη μίσθωση νέου κτιρίου. Οι λεπτομέρειες της  πρόσκλησης φανερώνουν τη σκανδαλώδη σύμβαση, καθώς περιέχονται όροι, που παραπέμπουν σε καθαρά «φωτογραφική» ανάθεση. Οφείλει ο αρμόδιος Υπουργός να σεβαστεί τις θυσίες των Ελλήνων πολιτών και να αναλογιστεί τα δεινά που επέφερε ο ίδιος και η Κυβέρνησή του στον Ελληνικό λαό και να αποσύρει άμεσα τον σκανδαλώδη διαγωνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.