Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ελληνικές γευστικές διαδρομές στη Θεσσαλονίκη


Μεγάλη ανταπόκριση υπάρχει από καταναλωτές και επιχειρηματίες της Μακεδονίας και της Θράκης για την εκδήλωση με θέμα τον Ελληνικό Διατροφικό Πολιτισμό και με τον τίτλο «Ελληνικές γευστικές διαδρομές», που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για εκδήλωση προβολής των ελληνικών προϊόντων διατροφής, ενίσχυσης της ελληνικής επιχειρηματικότητας και ενημέρωσης των καταναλωτών για τα πλεονεκτήματα κατανάλωσης ελληνικών προϊόντων. Η εκδήλωση περιλαμβάνει την συμμετοχή επιχειρήσεων, οι οποίες θα προβάλλουν τα "ελληνικά" προϊόντα τους, τα οποία θα μπορούν να επιλέγουν οι επισκέπτες.
Διοργανωτές υπό την αιγίδα του Δήμου, είναι το Κίνημα Πολιτών «Καταναλώνουμε ό,τι Παράγουμε» και η ΕΣΤΙΑ – Συνεργασία για την Προώθηση της Ελληνικής Γαστρονομίας, που είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρία στην οποία συμμετέχουν όλοι οι φορείς του κλάδου τροφίμων και ποτών.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, το διήμερο Παρασκευή 25 και Σάββατο 26 Μαΐου, στην Πλατεία Αρχαίας Αγοράς (προέκταση της Πλατείας Αριστοτέλους), ώρες 9:00 έως 20:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.