Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Γ.Νταλάρας: "Η αλήθεια δεν κοιμάται"


«Πληρώνω το γεγονός ότι δεν ανήκα σε παρέες, σε ομάδες και σε χώρους. Ήμουν πάντα μόνος κι είχα το τραγούδι. Αλλά αυτό με συντηρεί. Το τραγούδι κι ο κόσμος», λέει ο Γιώργος Νταλάρας σε συνέντευξή του στο in2life.gr, μετά τα επεισόδια σε βάρος του, στις τελευταίες συναυλίες που έδωσε με δωρεάν είσοδο, σε γειτονιές της Αθήνας. 
Στην συνέντευξη που παραχώρησε λίγες ώρες μετά την επεισοδιακή βραδιά στα Λιόσια, όπου μία ιδεολογικά ετερόκλητη, απ΄ ό,τι λέει ο ίδιος, ομάδα διέκοψε τη συναυλία του, άρχισε να φωνάζει συνθήματα κι εκσφενδόνισε γιαούρτια εναντίον του, ο Γιώργος Νταλάρας απάντησε και σε ορισμένα από όσα του προσάπτονται, όπως π.χ. ότι συμφώνησε με σχόλιο του Θεόδωρο Πάγκαλου για την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας. 
Μίλησε ακόμα για την βουλευτική ιδιότητα της συντρόφου του, Άννας Νταλάρα: «Θα ήμουν φασίστας, αν της έλεγα ‘μην μπεις στην πολιτική γιατί θα καταστρέψεις το τραγούδι μου’». Για το Μνημόνιο: «Δεν το ζήτησα, δεν το ψήφισα και δεν το υποστηρίζω». Για τις επικείμενες εκλογές: «Ας μην παρασυρθεί ο κόσμος από λαοπλάνους που θέλουν να συνεχίσουν το πάρτι και το νταβατζηλίκι». 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ: http://www.in2life.gr/culture/music/articles/219124/article.aspx?singlepage=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.