Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Ανασύσταση Εμπορικού Συλλόγου Περαίας


Νέα συνάντηση, τη δεύτερη κατά σειρά, πραγματοποιεί την προσεχή Παρασκευή 30 Μαρτίου, στις 9 μμ στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου (πρώην κοινοτικό κατάστημα Νέων Επιβατών), η προσωρινή επιτροπή για την ανασύσταση του Εμπορικού Συλλόγου Περαίας. Και όπως υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της, είναι απαραίτητη περισσότερο από κάθε άλλη φορά η συσπείρωση όλων σε έναν φορέα που θα εκπροσωπεί τους επαγγελματίες της περιοχής, θα αγωνίζεται για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου και θα προσπαθεί για τη βελτίωση των υποδομών.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της προσωρινής επιτροπής για την ανασύσταση του Εμπορικού Συλλόγου Περαίας έχει ως εξής:
«Εν μέσω της βαθύτερης οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα μας και της διόγκωσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει όλος ο κλάδος, πιστεύουμε ότι περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι απαραίτητη η συσπείρωση όλων μας σε έναν φορέα που θα μας εκπροσωπεί, θα στοχοποιήσει τα προβλήματα του κλάδου της τοπικής αγοράς και θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να βελτιώσει τις υποδομές και τις συνθήκες εργασίας όλων μας, με τελικό αποτέλεσμα την βελτίωση της εικόνας και την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων που λειτουργούν στα γεωγραφικά όρια του Δήμου μας.
Σοβαρά προβλήματα όπως η κατάσταση του Οδικού Δικτύου, η καθαριότητα και ο φωτισμός, το Ρυθμιστικό Σχέδιο της περιοχής, η ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Θεσσαλονίκη, η δημιουργία πληρότητας ιστού επαγγελμάτων, το ωράριο των καταστημάτων και άλλα, είναι μερικά από αυτά που θα πρέπει να απασχολήσουν την νέα Διοίκηση του Σωματείου.
Σας καλούμε λοιπόν να ανταποκριθείτε σ’ αυτήν την προσπάθεια, ανεξάρτητα με τις επιτυχείς ή μη προσπάθειες του παρελθόντος, δεδομένου του γεγονότος ότι δεν υπάρχουν πλέον άλλα περιθώρια αδράνειας και εφησυχασμού εκ μέρους μας.
Την προσεχή Παρασκευή 30/3/12 και ώρα 21.00 θα σας περιμένουμε για να καταστρώσουμε το πλάνο εργασίας και να σχεδιάσουμε τις πρώτες ενέργειες, στο Κοινοτικό Κατάστημα Νέων Επιβατών (Αίθουσα Κοινοτικού Συμβουλίου)
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Η Προσωρινή Επιτροπή»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.