Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Κινδυνεύει η μεταφορά μαθητών με την έναρξη της νέας χρονιάς

Την αποχή τους από τη μεταφορά μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη μητροπολιτική ενότητα Θεσσαλονίκης, αλλά και την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, αποφάσισαν τα μέλη του Συνδέσμου Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας-Θράκης, μετά τη σημερινή γενική συνέλευσή τους.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, η αποχή, που αποφασίστηκε λόγω μη καταβολής των δεδουλευμένων τους κατά τις περιόδους 2012-2013 και 2013-2014, θα ισχύσει από την αρχή του σχολικού έτους 2014-2015 και επ' αόριστον.
"Στην απόφαση αυτή καταλήξαμε μετά την αρνητική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την πληρωμή ενταλμάτων μεταφοράς μαθητών του σχολικού έτους 2012-2013", υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, τα μέλη του Συνδέσμου θα παρατάξουν τα λεωφορεία τους μπροστά από το κτήριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου, στις 10 το πρωί. Υπενθυμίζεται ότι η μεταφορά περίπου 5000 μαθητών στον νομό Θεσσαλονίκης γίνεται σήμερα με 200 λεωφορεία, οπότε η αποχή επηρεάζει μεγάλο αριθμό παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.