Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Αρχίζουν τα προγράμματα «Άθλησης για Όλους» του ΔΗΠΠΑΚΥΘ

Αρχίζουν τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου, για την περίοδο Οκτώβριος 2014 – Ιούνιος 2015, τα προγράμματα «Άθλησης για Όλους» που οργανώνει το Γραφείο Αθλητισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμου Θερμαϊκού. Κορίτσια και αγόρια, γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από είκοσι έξι διαφορετικά τμήματα άθλησης, εκγύμνασης & ψυχαγωγίας.

Θα πραγματοποιούνται πάνω από διακόσιες ώρες άθλησης την εβδομάδα, από εννέα γυμναστές, σε δώδεκα αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλο τον Δήμο Θερμαϊκού Περαία, Μηχανιώνα, Επανομή και Μεσημέρι.
Πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα των τμημάτων μπορεί να λάβει κανείς αν επικοινωνήσει στα τηλέφωνα 2392076011 & 2392076040, αν επισκεφτεί το γραφείο του ΔΗΠΠΑΚΥΘ, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Περαίας στο τέρμα της οδού Κύπρου στην Άνω Περαία, αν στείλει e-mail με τις προτιμήσεις του στο athlitismosthermaikou@gmail.com  ή αν επισκεφτεί ηλεκτρονικά το ΔΗΠΠΑΚΥΘ στις διευθύνσεις www.athlitismosdimouthermaikou.blogspot.gr, www.thermaikos.gr & www.facebook.com/groups/athlitismosthermaikou


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.