Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Σύλληψη ομάδας κλεπτών στην Περαία

Εξιχνιάστηκε έπειτα από έλεγχο περιπολούντων αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Θερμαϊκού, περίπτωση κλοπής, που έλαβε χώρα την 12-09-2014 στην περιοχή της Περαίας. Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί ηλικίας 33, 23 και 15 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τις κατά περίπτωση κατηγορίες της κλοπής και παράβασης του Νόμου περί ναρκωτικών.


Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της 12-09-2014 σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων δεκάδες χρυσαφικά – κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν  να δικαιολογήσουν.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι οι δράστες νωρίτερα, είχαν αφαιρέσει το μεγαλύτερο μέρος των προαναφερομένων, από οικία στην περιοχή της Περαίας, ιδιοκτησίας 46χρονης, στην οποία και αποδόθηκαν.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες τους, βρέθηκαν κινητά τηλέφωνα, χρυσαφικά – κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα, τα οποία και κατασχέθηκαν, ενώ επιπλέον, στην οικία  του 33χρονου βρέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, χασίς και ένα ναρκωτικό χάπι.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.