Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα και αύριο ο Κουβέλης

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα Τρίτη ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη ΔΕΘ και σήμερα στις 7 το βράδυ θα μιλήσει σε σύσκεψη μελών και φίλων του κόμματος στην Α' προβλήτα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Αύριο ο κ. Κουβέλης, επικεφαλής αντιπροσωπείας του κόμματος, θα συναντηθεί με το διοικητικό συμβούλιο της Helexpo-ΔΕΘ και στις 12 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη Tύπου στην αίθουσα C του συνεδριακού κέντρου της ΔΕΘ «Ν. Γερμανός».
Το Συνέδριο

Στη ΔΗΜΑΡ, πάντως, προχωρούν οι διεργασίες για το έκτακτο συνέδριο στις αρχές Οκτωβρίου και χτες από την τοπική οργάνωση του κόμματος έγινε στη Δράμα η πρώτη συνεδριακή διαδικασία, στην οποία συμμετείχαν ο γραμματέας της ΚΕ Θανάσης Θεοχαρόπουλος και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Βαγγέλης Ζορκάδης. Μάλιστα στη συνεδριακή διαδικασία που είχε πανηγυρικό χαρακτήρα παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής, αλλά και ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Καρβούνης. Η επόμενη προσυνεδριακή διαδικασία θα γίνει αύριο το βράδυ στη Βέροια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.