Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

"H συγκυβέρνηση τιμωρεί τους Θεσσαλονικείς με τα εισιτήρια ΟΑΣΘ"

«Mε την ανακοίνωση της νέας αύξησης των εισιτηρίων  του ΟΑΣΘ, η  συγκυβέρνηση συνεχίζει να «τιμωρεί» τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους φοιτητές, τους μαθητές, τους εργαζόμενους και τον κάθε πολίτη,  που μετακινείται καθημερινά με  την αστική συγκοινωνία», τονίζει σε δήλωσή της η Βουλευτής  Β΄ Θεσσαλονίκης, των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου, για την επικείμενη αύξηση της τιμής των εισιτηρίων του ΟΑΣΘ.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα:
«Η Θεσσαλονίκη που έχει πληγεί τα τελευταία χρόνια από την οικονομική ύφεση και την ανεργία περισσότερο ίσως από κάθε άλλη πόλη της χώρας και στην οποία ο ΟΑΣΘ αποτελεί το ΜΟΝΑΔΙΚΟ Μέσο Μαζικής Μεταφοράς που εξυπηρετεί τόσο το κέντρο όσο και την ευρύτερη περιοχή του Νομού Θεσσαλονίκης, η αύξηση του εισιτηρίου αποτελεί «εγκληματική» ενέργεια.  
Το επιβατικό κοινό ταλαιπωρείται ήδη από τον περιορισμό των δρομολογίων, τη μεγάλη αναμονή στις στάσεις και τους υπεράριθμους επιβάτες. Με τέτοιες συνθήκες, η προτροπή στους πολίτες να κυκλοφορούν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς ακούγεται τουλάχιστον σαν κακόγουστο αστείο.
Στην υπάρχουσα οικονομική κατάσταση καμιά αύξηση στην τιμή των εισιτηρίων των λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη δεν είναι αποδεκτή.»  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.