Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ευχές Μαυρομάτη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Τις ευχές του για καλή νέα σχολική χρονιά, καλή πρόοδο και δύναμη έδωσε σήμερα ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς κατά τη διάρκεια επισκέψεων που πραγματοποίησε σε σχολεία, με την ευκαιρία του αγιασμού, με τον οποίο ξεκινάει επίσημα το ακαδημαϊκό έτος.

Ο δήμαρχος Θερμαϊκού από νωρίς το πρωί βρέθηκε στο 2ο Γυμνάσιο Περαίας, στο 2ο Γενικό Λύκειο Περαίας, στο Γενικό Λύκειο Μηχανιώνας, στο Γενικό Λύκειο Επανομής και στο ΕΠΑΛ Επανομής, όπου –πέρα από τις ευχές- είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους εκπαιδευτικούς και να τους διαβεβαιώσει ότι η δημοτική αρχή βρίσκεται δίπλα τους, ώστε να αντιμετωπίζονται άμεσα τα προβλήματα που εμφανίζονται στην καθημερινότητα των σχολικών μονάδων. Επίσης, μίλησε με τους μαθητές και τις μαθήτριες προτρέποντας τους να είναι επιμελείς στα μαθήματά τους, διότι η γνώση είναι στις μέρες μας το καλύτερο διαβατήριο για να προχωρήσει ένας άνθρωπος με επιτυχία στη ζωή του.
Στο μήνυμα του για τη νέα σχολική χρονιά ο Γιάννης Μαυρομάτης θυμίζει τη φράση του Αριστοτέλη ότι «Όλοι οι άνθρωποι από τη φύση τους έχουν διάθεση να μορφωθούν» και διαβεβαιώνει ότι η δημοτική αρχή είναι συμπαραστάτης των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των οικογενειών τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Παράλληλα, επισημαίνει ότι στόχος του είναι να αποκτήσει ο δήμος Θερμαϊκού ολοκληρωμένες σχολικές υποδομές, που θα καλύπτουν όλες τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών της περιοχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.