Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

«Δεν τον είδες, δεν τον ξέρεις τον Ρουπακιά»

Την τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του Γιάννη Λαγού και του Σωτήρη Δεβελέκου, μία μέρα μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα, αποκαλύπτει σήμερα το «Εθνος». Ο πιο έμπιστος βουλευτής του Μιχαλολιάκου, είχε τηλεφωνήσει στον οδηγό του αρχηγού και του δίνει την εντολή να ισχυριστεί στην Αστυνομία ότι δεν ξέρει, δεν έχει δει τον Ρουπακιά.

Το τηλεφώνημα φαίνεται να έχει γίνει από τα κεντρικά γραφεία της «Χρυσής Αυγής» και στις «οδηγίες» συμμετέχουν και άλλα άτομα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί. Ακολουθεί ολόκληρος ο διάλογος:
Ο διάλογος Λαγού-Δεβελέκου
-Σ. Δεβελέκος: Ναι;
- Γ. Λαγός: Aμα σε πάνε πάνω για καμιά αναγνώριση αυτού του μαλάκα, δεν τον ξέρεις, δεν τον έχεις δει. Εντάξει;
- Σ. Δεβελέκος: Εντάξει, εντάξει.
- Γ. Λαγός: Κάτσε να σου πω κάτι, εδώ λένε οι υπόλοιποι να μην πας. Μην πας. (φωνή από το βάθος: πες του ότι είναι ... ακατάληπτο αλλά φαίνεται να ακούγεται η λέξη ύποπτος)
- Γ. Λαγός: Και εγώ αυτό λέω, με αυτό το σκεπτικό του είπα να πάει. Aστο, άστο Σωτήρη πήγαινε κανονικά, όπως είπαμε, εντάξει, απλά να πεις ότι δεν τον ξέρεις τίποτα, εντάξει; Δεν τον γνωρίζεις αυτόν αν σε ρωτήσουν και ότι ασχολείσαι με άλλα πράγματα, με τα κεντρικά μας, με το Μέτωπο Νεολαίας, δεν ασχολείσαι με την (ακατάληπτο) ξέρω 'γω. Εντάξει;
- Σ. Δεβελέκος: Εντάξει. Δεν τον ξέρω λοιπόν, να πάω;
- Γ. Λαγός: Δεν τον ξέρεις, δεν τον ξέρεις, δεν το ξέρεις. Ναι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.