Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση Β.Πατουλίδου με τον δήμαρχο Θερμαϊκού

Η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, είχε χθες συνάντηση με τον δήμαρχο Θερμαϊκού Γιάννη Μαυρομάτη και συζήτησαν για  την αντιμετώπιση των  χρόνιων προβλημάτων που αφορούν στην πρόσβαση στην ιχθυόσκαλα της Ν. Μηχανιώνας μέσω του περιφερειακού κόμβου Τριλόφου – Καρδίας – Επανομής και του δρόμου Καρίπη – Α.Τριάδας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας  Απόστολου Τζιτζικώστα, του αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων Στάθη Αβραμίδη, της αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας Ιωάννας Τζάκη και του αντιδημάρχου Θερμαϊκού Καθημερινότητας Συντήρησης, Υποδομών, Πολιτικής Προστασίας και Πρασίνου Γιώργου Φεστερίδη.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι  στη σύσκεψη, συμφώνησαν στην αναγκαιότητα εύρεσης λύσης, άμεσα, για να διευκολυνθεί η πρόσβαση στην πρώτη σε τζίρο ιχθυόσκαλα της Ελλάδας. Στη συνάντηση συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν την καλύτερη αξιοποίηση του ΠΙΚΠΑ Θερμαϊκού και του Πολιτιστικού Κέντρου του δήμου, «ΚΑΠΠΑ», για τον αποτελεσματικό σχεδιασμό τουριστικής πολιτικής για Παιδιά με Ειδικές Ανάγκες. 

Την προηγούμενη ημέρα η κ. Πατουλίδου συναντήθηκε στο γραφείο της στην Αντιπεριφέρεια με τον δήμαρχο Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιο  Καϊτεζίδη, «έναν πολύ καλό φίλο, πρωτεργάτη για την ονομασία του δρόμου Ολυμπιονίκου Βούλας Πατουλίδου» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Αντιπεριφερειάρχης. Η συνάντηση ήταν μια «επίσκεψη φίλου προς φίλο» ανέφερε η κ. Πατουλίδου και συνέχισε λέγοντας ότι  «είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε αρκετά θέματα που απασχολούν τον Δήμο, ενώ άκουσα με προσοχή το αναπτυξιακό σχέδιο του κ.  Καϊτεζίδη έτσι ώστε να συμβάλλει με το καλύτερο δυνατό τρόπο η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης  στη  διαδικασία υλοποίησής του»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.