Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Αλλάζει όψη η οδός Κουντουριώτη με την ανάπλαση της


Αλλάζει τελείως όψη η παραλιακή οδός Κουντουριώτη, με την ανάπλαση που έχει προγραμματιστεί να γίνει από τον δήμο Θερμαϊκού στο κομμάτι από την πλατεία των Νέων Επιβατών μέχρι τα βράχια της Αγίας Τριάδας, προϋπολογισμού ύψους 4 εκατ. ευρώ περίπου.

Με την ανάπλαση αυτή, όπως λέει ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Αλεξανδρής, επεκτείνεται και ομορφαίνει το παραλιακό μέτωπο.
Παράλληλα, ολοκληρώνεται η ανάπλαση της περιοχής που βρίσκεται δίπλα στην εκκλησία Πέτρου και Παύλου, στην Περαία και το έργο πρόκειται να παραδοθεί σύντομα. «Θα είναι ένα στολίδι για την Περαία, με τα φωτοβολταϊκά του, τα φωτιστικά, τους χώρους περιπάτου και ποδηλάτου», λέει ο κ. Αλεξανδρής.




1 σχόλιο:

  1. -παρατήρηση πρώτη : δεν φαίνεται το επίμαχο κομμάτι μπροστά από το "Σαντα" ούτε και κανένα άλλο προβληματικό κομμάτι ...

    -παρατήρηση δεύτερη: για μερικά πλακάκια και τον ποδηλατόρομο θα πληρωθούν 4και βάλε εκατομύρια;;;;



    -παρατήρηση τρίτη: τα φωτοβολταϊκά τα θεωρείται προτοποριακά; επειδή σε όλα τρέχουμε καταιδρωμένοι από πίσω;



    ... και συγνώμη που με "στολίδι" περιγράφω άλλα πράγματα , αληθινά όμορφα , προτοποριακά και εντασσόμενα στην αειφόρο ανάπτυξη ... είστε πολύ πίσο σε ΟΛΑ .... και λυπάμαι πού γι' αυτό γιατί αφορά τον τόπο όπού ζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.