Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Αποφασίζουν οι αγρότες της Ανατολικής Θεσσαλονίκης για την πορεία της κινητοποίησής τους


Σε συνάντηση που θα έχουν οι αγρότες της ανατολικής Θεσσαλονίκης το Σάββατο, θα αποφασιστεί η συνέχιση της κινητοποίησής τους στα «Πράσινα Φανάρια» της Γεωργικής Σχολής. Καθώς, όπως δήλωσε στο «Φάρο του Θερμαϊκού» ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Επανομής, Μιχάλης Σαράφης, «οι ίδιοι οι παραγωγοί είναι αυτοί που θα κρίνουν το μέλλον του αγώνα μας».

Στο μεταξύ, το συντονιστικό όργανο αγώνα των αγροτών, που συνήλθε την Παρασκευή στον Πλαταμώνα, αποφάσισε την παραμονή των τρακτέρ στις εθνικές και επαρχιακές οδούς
Εκπρόσωποι αγροτών από 17 νομούς της χώρας κατέληξαν ότι πρέπει να συνεχίσουν τον αγώνα τους, αφού η  κυβέρνηση δεν έχει ικανοποιήσει κανένα από τα αιτήματά τους. 
Όπως είπε ο εκπρόσωπος των αγροτών της Δράμας, Χρήστος Γκόντιας, όλο και περισσότερα τρακτέρ και αγρότες θα βγουν στους δρόμους, αλλά δεν θα υπάρξουν αποκλεισμοί. 
«Δρόμους θα κλείσουμε μόνο μαζί με άλλες ομάδες εργαζομένων. Εμείς δεν επιθυμούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα σε άλλες κοινωνικές ομάδες. Θα παραμείνουμε όμως στους δρόμους, μέχρι να δικαιωθούμε. Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί και θα ενταθεί» συμπλήρωσε ο κ. Γκόντιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.