Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Συνέχεια στην κόντρα Ζαβέρκου με Παράσχου


Συνέχεια στη διένεξή του με τον επικεφαλής της παράταξης «Κοινωνία των Πολιτών», δίνει ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αντώνης Ζαβέρκος, δημοσιεύοντας εκ νέου, συμπληρωμένη, τη λίστα με τα ονόματα στελεχών της παράταξης που δηλώνουν ότι αποχωρούν από αυτή, καθώς όπως λένε «δεν μας εκφράζει πλέον η πολιτική στάση του επικεφαλής της παράταξης κ.Νίκου Παράσχου».

Όπως αναφέρει ο κ. Ζαβέρκος:
«Στις 21 Ιανουαρίου 2013 έδωσα στην δημοσιότητα ονόματα στελεχών της παράταξης «Κοινωνίας των Πολιτών» τα οποία με κοινή δήλωσή τους αποχωρούσαν από την παράταξη, με την οποία κατέβηκαν στις δημοτικές εκλογές το 2010.
Στο δημοτικό συμβούλιο της 23ης Ιανουαρίου 2013 ο κος Παράσχου ισχυρίστηκε ότι πλαστογραφήθηκαν οι υπογραφές των παραιτηθέντων και ότι θα έφερνε δηλώσεις 7 στελεχών, που είναι στην λίστα, ότι συνεχίζουν να στηρίζουν την παράταξη και τον ίδιο. Φυσικά ουδέποτε μέχρι σήμερα έφερε τέτοιες δηλώσεις πλην του κου Αβραμίδη, ο οποίος πήρε πίσω τον λόγο του και υπέκυψε στις εκκλήσεις του κου Παράσχου.
Για του λόγου το αληθές λοιπόν, δημοσιοποιώ την λίστα των στελεχών που παραιτήθηκαν με τις υπογραφές τους. Όπως θα παρατηρήσετε ο αριθμός των παραιτηθέντων μεγάλωσε και έπεται και συνέχεια. Η λίστα λοιπόν δεν μίκρυνε, διαψεύδοντας τον επικεφαλής της παράταξης, ο οποίος φιγουράρει πλέον ως «μοναχικός καβαλάρης» στο άρμα της «κοινωνίας των πολιτών» και ο οποίος με περισσή φαντασία  ακόμα και σήμερα γράφει: Εμείς στην «Κοινωνία των Πολιτών». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.