Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

N.Παράσχου: "Δεν είναι στις προθέσεις μου η συνεργασία με τον νυν δήμαρχο Θερμαϊκού"


«Δεν δήλωσα ποτέ ούτε είναι στις προθέσεις μου να συνεργαστώ την επόμενη φορά με τον νυν Δήμαρχο Θερμαϊκού», δηλώνει ο επικεφαλής της παράταξης «Κοινωνία των Πολιτών» κ. Νίκος Παράσχου στην τοπική εφημερίδα «Δημότης», αποκαλώντας «γκαιμπελίσκους της παραπληροφόρησης» όσους κυκλοφορούν αυτό το σενάριο.  Και φωτογραφίζοντάς τους, παρατηρεί ότι «ήταν σημαιοφόροι της προεκλογικής εκστρατείας του νυν Δημάρχου στις προηγούμενες εκλογές».

Ο κ. Ν.Παράσχου επιτίθεται επίσης κατά «ορισμένων άπειρων πολιτικάντηδων που έχουν άποψη επί παντός επιστητού» κατηγορώντας ότι διαστρεβλώνουν τα γεγονότα για λόγους ψηφοθηρίας. Και δηλώνει ότι η «Κοινωνία των Πολιτών» προσπαθεί «για την βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας θυσιάζοντας οποιαδήποτε μικροπολιτικά συμφέροντα αδιαφορώντας εάν η Διοίκηση αποκτά πόντους από την βελτίωση αυτή». Και καταλήγοντας σημειώνει πως μόνο με τη συνεργασία όλων, με γνώμονα το συμφέρον του τόπου, μπορούν να επιλυθούν κάποια ζητήματα. Φέρνει δε ως παράδειγμα τις τελευταίες εθνικές εκλογές, καθώς αυτό το μήνυμα έστειλε στους πολιτικούς ο σοφός λαός.

 Ολόκληρη η δήλωση του κ. Ν.Παράσχοπυ έχει ως εξής:
Ορισμένοι άπειροι πολιτικάντηδες που έχουν άποψη επί  παντός επιστητού, άλλοτε, προσπαθούν να διαστρεβλώσουν γεγονότα και λόγια που αφορούν ενδεχόμενους, κατά την άποψη τους αντιπάλους, στην επόμενη αυτοδιοικητική αναμέτρηση και άλλοτε στον βωμό της ψηφοθηρίας προσπαθούν να φρενάρουν την ανάπτυξη του τόπου.
« Δια του λόγου του αληθές» σε πρόσφατη συνέντευξη μου στο ραδιόφωνο του Δήμου σε ερώτηση της Δημοσιογράφου για την Ύδρευση της περιοχής μας είπα κατά λέξη: « Αιχμή του δόρατος στην προεκλογική μας εκστρατεία ήταν η ποιότητα του νερού στον Δήμο μας και η ακαταλληλότητα του δικτύου σε πολλά σημεία.  Είχαμε προβλέψει στο πρόγραμμά μας την αντικατάσταση του δικτύου Αμιάντου στον κεντρικό ιστό της Επανομής σε μέρος του κεντρικού ιστού της Μηχανιώνας καθώς και στους Νέους Επιβάτες και Αγία Τριάδα.  Το δίκτυο είναι πεπαλαιωμένο με αρκετές διαρροές και η μικρή διατομή των σωληνώσεων δημιουργεί πρόβλημα στην πίεση του νερού και την επάρκεια του.  Αυτή τη στιγμή υπάρχει ανοιχτό πρόγραμμα ΕΣΠΑ και συνεργάζομαι με την Διοίκηση για να ενταθεί οριστικά στο ΕΣΠΑ.»
Που είναι το παράλογο κύριοι της παραπληροφόρησης και της ψηφοθηρίας?  Το ζητούμενο είναι επί ποιας Διοίκησης θα γίνει ένα τόσο σοβαρό για τον Πολίτη έργο ή πόσο σύντομα θα γίνει προς όφελος των συνδημοτών μας?  Εμείς λοιπόν στην «Κοινωνία των Πολιτών» ενδιαφερόμαστε για την βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας θυσιάζοντας οποιαδήποτε μικροπολιτικά συμφέροντα αδιαφορώντας εάν η Διοίκηση αποκτά πόντους από την βελτίωση αυτή.
Ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να στέκεται απέναντι στη Διοίκηση όταν αυτή ολισθαίνει και με την στάση της να την οδηγεί στον δρόμο της ορθολογικής αντιμετώπισης των πραγμάτων με γνώμονα το συμφέρον των συνδημοτών μας και όχι να κάνει στείρα αντιπολίτευση για να προσκομίσει μικροπολιτικά οφέλη που φρενάρουν την ανάπτυξη του τόπου.
Θέλω ακόμη να δηλώσω από την στήλη σας ότι ορισμένοι «γκεμπελίσκοι» της παραπληροφόρησης από την αντιπολίτευση σήμερα οι οποίοι ήταν σημαιοφόροι της προεκλογικής εκστρατείας του νυν Δημάρχου στις προηγούμενες εκλογές και από τους οποίους δέχτηκα τόνους λάσπη επειδή δεν συνεργάστηκα μαζί του  διασπείρουν τώρα «ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ» ότι εγώ θα συνεργαστώ την επόμενη φορά με τον νυν Δήμαρχο πράγμα που δεν δήλωσα ποτέ ούτε είναι στις προθέσεις μου.
Εμείς στην «Κοινωνία των Πολιτών», όχι οι προσκωλυόμενοι για δικούς τους λόγους, τολμάμε να παραμερίσουμε τα μικροπολιτικά μας συμφέροντα για να επιτύχουμε το μέγιστο αναπτυξιακό αποτέλεσμα για την τοπική μας κοινωνία.  Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στην καλοπροαίρετη συνεργασία.  Μόνο αν συνεργαστούμε όλοι μαζί, με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας και των Δημοτών μας μπορούμε να πετυχουμε πολλά.  Αυτό το μήνυμα έστειλε και ο σοφός λαός μας στις προηγούμενες Εθνικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.