Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει νέα δημοσκόπηση


Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ κατά 1,5 μονάδα δείχνει νέα δημοσκόπησητης Pulse για λογαριασμό της εφημερίδας «6 Μέρες». Ειδικότερα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγράφει ποσοστό 21,5%, έναντι 20% της N.Δ.

Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερά τρίτη με 12% και ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 7%, το ΚΚΕ 6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5% και η ΔΗΜΑΡ με ποσοστό 4%.
Παράλληλα, ο Αντώνης Σαμαράς παραμένει καταλληλότερος πρωθυπουργός, συγκεντρώνοντας ποσοστό 30%, ενώ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στο 23%. «Κανένας από τους δύο» απαντά το 44% των ερωτηθέντων.
Στο ερώτημα «ποια πολιτική συνεργασία θα ήταν πιο πολύτιμη για τη χώρα», το 47% των ψηφοφόρων της ΔΗΜΑΡ επιλέγει το ΣΥΡΙΖΑ, το 24% τη Ν.Δ. ενώ το 29% δηλώνει αναποφάσιστο ή δεν απαντά.
Ανάμεσα στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, το 56% επιλέγει τη ΔΗΜΑΡ, μόλις το 5% επιλέγει τη Ν.Δ., ενώ 39% δηλώνει αναποφάσιστο ή δεν απαντά.
Τέλος, οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ θεωρούν καλύτερη τη συνεργασία με τη Ν.Δ. σε ποσοστό 50%, με τον ΣΥΡΙΖΑ το 25% και το υπόλοιπο 25% δεν εκφράζει γνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.