Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Στον Ιβάν Σαββίδη περνάει το "Μακεδονία Παλάς"


Στον Ιβάν Σαββίδη, τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, περνάει κατά πάσα πιθανότητα το «Μακεδονία Παλάς» για τους επόμενους 12 μήνες, αφού κατέθεσε την υψηλότερη προσφορά για την εκμίσθωση του ξενοδοχείου που αποτελεί έμβλημα για τη Θεσσαλονίκη.

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης του ΙΚΑ –ΕΤΑΜ (που είναι ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου), ενώ ήδη ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις οι εργαζόμενοι από τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη.
Ο Ρώσος ομογενής προσέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, μηνιαίο μίσθωμα 95.000 ευρώ, ενώ τιμή εκκίνησης ήταν τα 50.00 ευρώ. Οι άλλοι μνηστήρες -η Grecotel, του ομίλου Δασκαλαντωνάκη και η εταιρία Aenaosαπό την Πάρο- είχαν προσφέρει 51.000 ευρώ και 81.000 ευρώ αντίστοιχα.
Με βάση τους όρους του διαγωνισμού ο νέος μισθωτής –η εταιρία Black&White του Ιβάν Σαββίδη- θα πρέπει να διατηρήσει το 92% του προσωπικού.
Μέσα στο 2013 αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία για το νέο διαγωνισμό που θα αφορά τη μακροχρόνια μίσθωση -για 25 ή 30 χρόνια πιθανότατα- του «Μακεδονία Παλλάς», εξέλιξη στην οποία σαφώς θα έχει συγκριτικό πλεονέκτημα η εταιρία του Ιβάν Σαββίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.