Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Τα τρακτέρ Επανομής και Τριλόφου στη Γεωργική Σχολή

Αγρότες από την Επανομή και τον Τρίλοφο, έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στα «Πράσινα Φανάρια», στην περιοχή της Γεωργικής Σχολής, από το μεσημέρι της Τρίτης, εκδηλώνοντας την απόφασή τους για συνέχιση της κινητοποίησής τους, εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα του αγροτικού κόσμου της χώρας.
Οι αγρότες ξεκίνησαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι με τα τρακτέρ τους από τον Τρίλοφο, με προορισμό τα «Πράσινα φανάρια», ενώ από πίσω ακολουθούσαν περίπου 70 συνάδελφοί τους από την Επανομή με τα τρακτέρ τους.

Αρκετά τρακτέρ θα παραμείνουν στο σημείο ακόμη και κατά τη διάρκεια της νύχτας, μέχρι και την συνάντηση των αγροτών, με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, ο οποίος και θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της Zootechnia. Οι αγρίτες διαβεβαιώνουν ότι «ο δρόμος δεν θα κλείσει ούτε ένα λεπτό» και τονίζουν ότι κύριο αίτημά τους είναι να μειωθεί το κόστος παραγωγής, με κυβερνητική παρέμβαση, όπως για παράδειγμα να μειωθεί το κόστος της τιμής του πετρελαίου.

Όπως ανακοινώθηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης τους αγωνιζόμενους αγρότες της Επανομής, θα τους επισκεφθεί η βουλευτής του ΚΚΕ, Ελένη Γερασιμίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.