Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Αλλάζει πάλι ο καιρός το Σαββατοκύριακο


Αλλαγή του καιρού για το Σαββατοκύριακο με βροχές, καταιγίδες και χιόνια. Ιδιαίτερα έντονα αναμένεται να είναι τα φαινόμενα στα Δυτικά, τα Νότια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Ηπιότεροι θα είναι οι άνεμοι που θα φυσούν στα πελάγη αφού δεν αναμένεται να ξεπεράσουν τα έξι μποφόρ. Η πρόβλεψη του καιρού της ΕΜΥ για το Σάββατο:

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.
Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 01 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. ύφεση των φαινομένων το βράδυ.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 01 έως 10 βαθμούς Κελσίου.
Η πρόβλεψη της ΕΜΥ για την Κυριακή:
Καιρός: Στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική στερεά και την Εύβοια νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημεριανές-απογευματινες ώρες με βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χωρά νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και στα βόρεια ημιορεινά.

Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ σταδιακά στρεφόμενοι στο ιόνιο σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.