Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Ενημερωτική εκδήλωση στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος


Ενημερωτική εκδήλωση για μεταπτυχιακές σπουδές διοργανώνει αύριο Πέμπτη το Διεθνές Πανεπιστήμιο, το πρώτο ελληνικό δημόσιο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο της χώρας, στις προσωρινές εγκαταστάσεις του στη Θεσσαλονίκη (14ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών, κόμβος Θέρμης).

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών καθώς και οι επαγγελματικές προοπτικές που αυτά παρέχουν στους αποφοίτους. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν, σε προσωπικό επίπεδο, από το ακαδημαϊκό και το διοικητικό προσωπικό του ιδρύματος για τις μεταπτυχιακές σπουδές και το πρόγραμμα υποτροφιών.
Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος παρέχει 10 μεταπτυχιακά προγράμματα υψηλής ζήτησης στην αγορά εργασίας στους τομείς της οικονομίας και διοίκησης επιχειρήσεων, της τεχνολογίας, της νομικής και των ανθρωπιστικών σπουδών, για τα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους από τώρα. Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα και για δηλώσεις συμμετοχής στο www. ihu. edu. gr ή μόνο για δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 2310807502, -528 ή με email στο admissions@ihu. edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.