Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Επιτέλους: Δημοπρατήθηκε η αποχέτευση της Επανομής!


Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στο διεθνή διαγωνισμό της ΔΕΥΑΘ για την κατασκευή της δεύτερης φάσης αποχέτευσης της Επανομής, που διεξήχθη το πρωϊ της Τρίτης, καθώς είχαν δείξει ενδιαφέρον, παραλαμβάνοντας το σχετικό φάκελλο με το ενημερωτικό υλικό, συνολικά  77 κατασκευαστικές εταιρίες και μεταξύ αυτών και μία Κυπριακή.

Προσφορές, κατέθεσαν τελικά οκτώ από τις εταιρίες αυτές, προσφέροντας εκπτώσεις που ξεκινούσαν από το 7% και έφταναν μέχρι το 30%.
Η επιτροπή που συστάθηκε για τη διενέργεια του διαγωνισμού, ελέγχει τώρα τα δικαιολογητικά των υποψηφίων πριν προχωρήσει στην ανακήρυξη του νικητή που θα πάρει το έργο, το οποίο είναι συνολικού προϋπολογισμού 11.600.000 ευρώ.
Όπως δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της δημοπρασίας ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Αλεξανδρής: «Είναι αυτή μία σημαντική μέρα για την Επανομή και συνολικά για το δήμο Θερμαϊκού. Καρπός των προσπαθειών που καταβάλαμε ως διοίκηση από την πρώτη ημέρα όταν αναλάβαμε τη δημοτική αρχή, προσπαθώντας με κάθε τρόπο, εκμεταλλευόμενοι κάθε δυνατότητα που μας παρουσιάζονταν για την ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού έργου που τόση ανάγκη το έχει η Επανομή». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.