Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Ερώτηση Κ.Μάρκου για τις πλημμύρες στο δήμο Θερμαϊκού

Eπίκαιρη ερώτηση στον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, τον υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων,  κατέθεσε η βουλευτής του «Ποταμιού» στη Β’ Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Μάρκου, σχετικά με τις πλημμύρες στο δήμο Θερμαϊκού και την ανάγκη επίσπευσης αποστολής των σχετικών κονδυλίων.

Στην ερώτησή της η κ. Μάρκου, επικαλούμενη το ρεπορτάζ εφημερίδας και τις δηλώσεις του δημάρχου Θερμαϊκού κ. Μαυρομάτη ότι  «περιμένουμε τα λεφτά από την Αθήνα, ακόμα δεν έχει έρθει ούτε ένα ευρώ για να αγοράσουμε αδρανή υλικά»,  μεταξύ άλλων αναφέρει: Η χρηματοδότηση αυτή είναι απαραίτητη άμεσα για την αποκατάσταση των ζημιών και την ασφάλιση της περιοχής, αφού ανά πάσα στιγμή μπορεί να υπάρξει και νέα επιδείνωση του καιρού.

Η βουλευτής ρωτά πότε θα προχωρήσει η καταβολή της αναγκαίας χρηματοδότησης και η έκδοση της απαραίτητης ΚΥΑ για την οριοθέτηση των πληγεισών περιοχών και ζητά να μάθει τον γενικότερο προγραμματισμό για την εκτέλεση έργων αντιπλημμυρικής θωράκισης στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.