Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Με σόου πυροτεχνημάτων υποδέχεται η Θεσσαλονίκη το 2017

Mε ένα εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων, θα υποδεχθεί η Θεσσαλονίκη το 2017, καθώς περίπου 3.000 πυροτεχνήματα θα φωτίσουν την πρώτη νύχτα του νέου έτους, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Τα αδέλφια Παύλος και Φίλιππος Νάνος, με διεθνείς διακρίσεις στο εξωτερικό, υπογράφουν το θέαμα αυτό, που αναμένεται να κλέψει την παράσταση, μέσα από τον Θερμαϊκό Κόλπο, στο ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους.
Ο Φίλιππος Νάνος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FM», τόνισε πως η προετοιμασία έχει ξεκινήσει καιρό πριν, έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και όλα είναι έτοιμα για το εντυπωσιακό θέαμα, που θα καθηλώσει μικρούς και μεγάλους.
«Θα είναι μια οχτάλεπτη παράσταση, που πιστεύουμε πως θα μείνει αξέχαστη σε όσους την παρακολουθήσουν. Ο αριθμός των πυροτεχνημάτων είναι κοντά στις 3.000, όμως σημασία έχει πως θα τα συνδυάσεις μεταξύ τους, τους χρωματισμούς που θα κάνεις. Το μεγαλύτερο μέρος της Θεσσαλονίκης θα μπορεί να δει το σόου, το οποίο θα έχει αρχή, μέση και τέλος», δήλωσε ο κ. Νάνος.

Η όλη εκδήλωση πραγματοποιείται με χορηγία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, που ανέθεσε το project στους αδελφούς Νάνου. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, θα στηθεί μια πλατφόρμα μέσα στον Θερμαϊκό κόλπο, στο ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους, και από το σημείο εκείνο θα ξεκινήσει η ρίψη των πυροτεχνημάτων ώστε το θέαμα να είναι ορατό σε όλη την πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.