Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Συνέλευση των Επαγγελματιών Ν.Μηχανιώνας την Τετάρτη

Την ετήσια γενική του συνέλευση, πραγματοποιεί την προσεχή Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Νέας Μηχανιώνας, ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Νέας Μηχανιώνας, όπου θα γίνει και ο απολογισμός του διοικητικού συμβουλίου.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Συνδέσμου, βασικό θέμα θα είναι η επικοινωνία με τα μέλη του και η συζήτηση για τα προβλήματα που πιθανόν να απασχολούν τους επαγγελματίες και βιοτέχνες της Νέας Μηχανιώνας.
Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις -σεμινάρια με θεματολογία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
Με την ευκαιρία ο Σύνδεσμος ανακοίνωσε ότι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς,  31η Δεκεμβρίου και ώρα 15:30 θα πραγματοποιήσει μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για μικρούς και μεγάλους που θα περιλαμβάνει ,πολλά δώρα και εκπλήξεις από τον Αη Βασίλη, πλούσια τοπικά εδέσματα, ζεστό κρασί, κεράσματα για τους μεγάλους και δώρα εκπλήξεις για τους μικρούς, που θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν με τους ξυλοπόδαρους, τα ξωτικά και να διασκεδάσουν με τα παιχνίδια και τη μουσική που θα συντροφεύει την εκδήλωση.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο Σύνδεσμος: «Είναι μια ελάχιστη προσπάθεια που κάνουμε για να αποχαιρετίσουμε τη χρονιά που μας αφήνει και να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά με χαρά και αισιοδοξία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.