Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Προειδοποίηση κατά 5 δημάρχων για συμβασιούχους

Προειδοποίηση στα όρια απειλής… από τον Υπουργό Επικρατείας, τ. Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χρ. Βερναρδάκη, κατά  5 Δημάρχων, για το σοβαρό θέμα της ανανέωσης των συμβάσεων εργαζομένων στην Καθαριότητα Δήμων.

«Ορισμένοι δήμοι της χώρας (Πυλαίας - Χορτιάτη, Κασσάνδρας Χαλκιδικής, Κορίνθου, Κυθήρων, Αν. Μάνης) - σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία των δήμων που τελικώς εφάρμοσε τη νομιμότητα - επιμένουν να αρνούνται παρανόμως να υπογράψουν την ανανέωση των συμβάσεων καθαριότητας, όπως ορίζει ο νόμος. Συνεχίζουν, αν και απομονωμένοι, ένα κακόγουστο πόλεμο εναντίον της πιο αδύναμης ομάδας εργαζομένων, αυτής της καθαριότητας. Εννοείται ότι και οι εργαζόμενοι θα προστατευθούν και αυτοί θα αναμετρηθούν με τις συνέπειες της παρανομίας τους», έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, πριν λίγη ώρα, ο κ. Βερναρδάκης.

Αλλαγή στάσης την τελευταία στιγμή
Για τη στάση του δημάρχου Πυλαίας-Χορτιάτη στο θέμα των συμβασιούχων, σχολίασε πριν από λίγο ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δίκτυο Ενεργών Πολιτών Πυλαίας-Χορτιάτη, Απόστολος Αντωνούδης:

«Τελικά ο Δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη εφάρμοσε τελευταίος τον νόμο από τους Δημάρχους όλης της χώρας και ανανέωσε τις συμβάσεις των εργατών καθαριότητας. Νίκη των εργατών καθαριότητας; 
 νίκη της κοινής λογικής;
νίκη του αυτονόητου;
Διαλέγετε και παίρνετε.....»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.