Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Διημερίδα για το έργο του Τόλη Καζαντζή

Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 25 χρόνων από το θάνατο του σημαντικού Θεσσαλονικιού λογοτέχνη Τόλη Καζαντζή, ο Τομέας Μεσαιωνικών και Νέων Ελληνικών Σπουδών του Τμήματος Φιλολογίας Α.Π.Θ. σε συνεργασία με την «Τέχνη» Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρεία διοργανώνουν επιστημονική διημερίδα με τίτλο «’Στην μπάντα για τους δίσεχτους καιρούς’. Το έργο του Τόλη Καζαντζή (1938-1991)».

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί με τη συμβολή της Κεντρικής Βιβλιοθήκης-Κέντρου Πληροφόρησης Α.Π.Θ. και τη στήριξη της Επιτροπής Ερευνών Α.Π.Θ. την Τρίτη 13 και την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 στο Επιστημονικό Αναγνωστήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης Α.Π.Θ.
Στο πλαίσιο της διημερίδας θα προβληθεί ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Τόλης Καζαντζής: εικόνες από τη ζωή και το έργο του» σε επιμέλεια Ήβης Καζαντζή και Ανδρέα Δημητριάδη και θα πραγματοποιηθούν αναγνώσεις πεζογραφημάτων του συγγραφέα υπό τον τίτλο «Κείμενα για τα δίσεχτα χρόνια: Από την Παρέλαση στην Ενηλικίωση» από τους ηθοποιούς Φιλαρέτη Κομνηνού, Δημήτρη Ναζίρη, Έφη Σταμούλη και Ταξιάρχη Χάνο, με μουσικές παρενθέσεις του Κώστα Βόμβολου.
Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:
https://sites.google.com/site/kazantzis2016/home

Η διημερίδα δεν έχει κόστος εγγραφής και είναι ανοιχτή σε όλους. Όσοι επιθυμούν να λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης, θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες:
https://sites.google.com/site/kazantzis2016/registration-engraphe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.