Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

O ΝΟΑΘ στηρίζει τον αγώνα για το κάμπινγκ


Την ολόθερμη υποστήριξή του στην προσπάθεια να μην ξεπουληθε;i ο χώρος του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας αλλά να αξιοποιηθεί για την ανάπτυξη εκεί αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, έκφρασε ο  πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ακτής Θερμαϊκού (ΝΟΑΘ) Χρήστος Μοσχοβίτης, σε σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε στην εκδήλωση της Επιτροπής Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού "Σώστε το Κάμπινγκ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μοσχοβίτης, πρέπει να δημιουργηθούν οι δυνατότητες προκειμένου οι νέοι, τα παιδιά μας "να ξεφύγουν από το κομπιουτεράκι και τα σόσιαλ μίντια με τα κακώς κείμενα που παρακολουθούμε αυτή την περίοδο και να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό", εννοώντας τα όσα ανάστατη παρακολουθεί η κοινή γνώμη με την περίπτωση της 12χρονης μαθήτριας του Κολωνού.

Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΝΟΑΘ ανέφερε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα ενημερωτικά για τη δράση του συλλόγου του: 

"Ανέλαβα το 2020 πρόεδρος στο Ναυτικό Όμιλο Ακτής Θερμαϊκού σε μία περίοδο που ξεκίνησε το covit, το αντιμετωπίσαμε και πάμε παρακάτω. Αισίως 29 και 30 Οκτωβρίου έχουμε το κύπελο Θερμαϊκού, εις μνήμη του πρωταθλητή μας στην ιστιοπλοϊα Στράτου Κόσμογλου που χάθηκε σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από καρκίνο και είχε φέρει σημαντικές διακρίσεις, χρυσά και αργυρά μετάλλια.


Ο όμιλός μας δημιουργήθηκε το 1995 από το μηδέν και προσπαθεί να φέρει τον κόσμο στη θάλασσααριθμεί γύρω στους 15 αθλητές στην ιστιοπλοοία, 15 αθλητές στην  όρθια κωπηλασία.

Εμείς είμαστε εδώ να σας στηρίξουμε με πανάκια στη θάλασσα. Να δώσουμε τη δυνατότητα όπως είπε και η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αγίας Τριάδας στα παιδιά μας να ξεφύγουν από το κομπιουτεράκι και τα σόσιαλ μίντια με τα κακώς κείμενα που παρακολουθούυμε αυτή την περίοδο και να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Καλή επιτυχία στον αγώνα σας".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.