Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Δ.Ζερβουδάκης: "Ακολουθείστε το παράδειγμα με τα ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ"

του Δημήτρη Ζερβουδάκη

Καλημέρα σε όλες και όλους. Καλή Κυριακή. Είναι μεγάλο το κρίμα, για όλες και όλους μας, ο Πολιτισμός και η ωφέλειά του, να παραμένει εξοβελισμένος από οποιαδήποτε συζήτηση η προσέγγιση στο τόσο σημαντικό αυτό θέμα. Φαντάζομαι πως θα έρθει η ώρα όμως και για αυτήν την συζήτηση, μιας και υπάρχει ανυπέρβλητο έλλειμμα στην περιοχή μας. 

Σχετικά με την "αξιοποίηση" του ζωτικού αυτού χώρου για τον Δήμο μας, του κάμπινγκ Αγίας Τριάδας, σας προτείνω να κάνετε μια ψηφιακή έστω "βόλτα", για τον τρόπο τον οποίο ο Δήμος Κερατσινίου αντίστοιχα, με ουσιαστική για την ζωή των δημοτών του παρέμβαση, εδώ και χρόνια "ανέστησε" τον περίφημο χώρο "ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ".

 Ένας τεράστιος ως έκταση και υποδομές χώρος, όπου βέβαια κάθε χρόνο πλέον, λαμβάνουν χώρα δεκάδες μεγάλων η μικρών εκδηλώσεων πολιτισμού, ανθρωπιστικών δράσεων, αθλητικών δραστηριοτήτων και ότι μπορείτε να φανταστείτε. 

Η Ζωή αναβλύζει πλέον σε έναν ιδιαίτερα επιβαρυμένο περιβαλλοντικά τόπο, ο οποίος καθημερινά πλέον εξυγιαίνεται, οδεύοντας προς ένα ονειρικό μέλλον και μάλιστα ως κοινή ωφέλεια για τους πολλούς. Αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη χωρίς πολυτελείς διαφυγές. Πρόσθετα, λάβετε σοβαρά υπόψιν σας τις θέσεις εργασίας οι οποίες έχουν δημιουργηθεί από αυτήν την πολιτική επιλογή της διοίκησης του Δήμου Κερατσινίου. Θέσεις οι οποίες συντριπτικά ως ποσοστό αφορούν Δημότες της περιοχής και βέβαια νέο εργαζόμενο κόσμο. 

Κλείνοντας το σχόλιό μου, εκφράζω την έντονη ανησυχία μα και δυσαρέσκεια πολλών συντοπιτών για την περίπτωση στην οποία το συγκεκριμένο φιλέτο αποτελεί "λαγό". Αναρωτιόμαστε λοιπόν τι θα ακολουθήσει μετά την "αξιοποίηση" αυτή; Ήδη το "ΚΑΠΠΑ 2000" με την σειρά του οδεύει προς "αξιοποίηση" και αυτό. Τι θα γίνει λοιπόν με το "Φανάρι" της Επανομής; {περιοχήNatura} Τι θα γίνει με το "Kτήμα Καραγκιόζη" αλλά και το τεράστιο κάμπινγκ επίσης της Επανομής; {το μεγαλύτερο στα Βαλκάνια} Τι θα γίνει με την "Τούμπα" Μεσημερίου; Και άλλα πολλά. 

Αμείλικτα πολιτικά ερωτήματα τα οποία διεκδικούν λύσεις και απαντήσεις επ' ωφελεία του μέλλοντος των παιδιών μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.