Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Σήμερα η εκδήλωση για το κάμπινγκ Αγ. Τριάδας

Σήμερα Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού, στους Νέους Επιβάτες, πραγματοποιείται η ενημερωτική εκδήλωση για το κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας, τις προοπτικές αξιοποίησής του και τις επιπτώσεις στην οικονομία της περιοχής. Η εκδήλωση αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον μετά και τις δηλώσεις του δημάρχου Γ. Τσαμασλή ότι αυτός ζήτησε από το ΤΑΙΠΕΔ την τσιμεντοποίηση του χώρου αλλά και την παρότρυνσή του στους πολίτες να αναζητούν παραλία χιλιόμετρα μακριά αντί του κάμπινγκ για να κολυμπήσουν. Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι:

-Αντώνης Ματζάρης, συγγραφέας, πρώην δήμαρχος Θερμαϊκού.

-Γιώργος Συνεφάκης, Πολεοδόμος-Αρχιτέκτων, αφυπηρετήσας πανεπιστημιακός.

-Έφη Παπαλεξίου, πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών Κεντρικής Μακεδονίας, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδος.

Παρεμβάσεις θα κάνουν με προτάσεις για την αξιοποίηση του χώρου ο γνωστός τραγουδοποιός Δημήτρης Ζερβουδάκης και ο Πολιτικός Μηχανικός της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Κώστας Ιγνατιάδης, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα στους παριστάμενους  εκπροσώπους των φορέων και τους δημότες να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Την εκδήλωση θα συντονίσει εκ μέρους της Επιτροπής Πρωτοβουλίας "Σώστε το κάμπινγκ" η Πολιτικός Μηχανικός Χριστίνα Δεληχρίστου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.