Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Για αλαζονική συμπεριφορά και έπαρση κατηγορεί το δήμαρχο ο Θ.Τζέκος

Για αλαζονική συμπεριφορά, έπαρση και για παραπληροφόρηση, κατηγορεί το δήμαρχο Θερμαϊκού κ.Γ. Τσαμασλή ο επικεφαλής δημοτικής παράταξης στο Δήμο Θερμαϊκού, Θοδωρής Τζέκος, από αφορμή και την προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ο δήμαρχος στη χτεσινή έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού, με τον ισχυρισμό ότι "δεν γνωρίζει" για το θέμα του ΤΑΙΠΕΔ.

Υπό τον τίτλο "Τελικά κ. δήμαρχε, ποιός γνωρίζει και ποιος όχι, ποιος παραπλανά τον κόσμο", ο Θ. Τζέκος καταγγέλει σε ανακοίνωσή του:

"Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου σχετικά με το κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας ανέφερα μεταξύ άλλων ότι εάν το ΤΑΙΠΕΔ είχε πουλήσει για κατοικίες το ακίνητο στα τσαΐρια της Περαίας τώρα δεν θα μιλούσαμε για την δημιουργία του Τεχνολογικού Πάρκου.

Ο δήμαρχος μου επιτέθηκε λέγοντας ότι τα τσαΐρια Περαίας ποτέ δεν ήταν στο ΤΑΙΠΕΔ, ότι παραπλανούμε τον κόσμο με ανακρίβειες και ότι αν δεν γνωρίζουμε δεν πρέπει να μιλάμε…

Δυστυχώς όμως για τον δήμαρχο φαίνεται ότι ο ίδιος είναι αυτός που δεν γνωρίζει, μιας και τα έγγραφα τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα!!

Τα τσαϊρια ανήκαν στο ΤΑΙΠΕΔ, από το οποίο αποσπάστηκαν με την υπ’ αριθμόν 42093/29.4.2020 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ Β΄1827/13.5.2020) για να μεταβιβαστούν στο Ελληνικό Δημόσιο. Λίγες ημέρες μετά, το Ελληνικό Δημόσιο μεταβίβασε την έκταση των 760 στρεμμάτων στην Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας ΑΕ με το άρθρο 18 του Ν. 4690/2020 (ΦΕΚ Α΄104/30.5.2020) για να γίνει το Τεχνολογικό Πάρκο 4ης Γενιάς. Προφανώς αυτό έγινε γιατί δεν μπορούσε το ΤΑΙΠΕΔ να κάνει απ’ ευθείας την δωρεάν παραχώρηση προς την ανώνυμη εταιρεία.

Ίσως να μην έχει ιδιαίτερη σημασία για τον κόσμο εάν ήξερε ή όχι ο δήμαρχος. Εάν είχε δίκιο τελικά ο Τζέκος... Δεν είναι υποχρεωμένος ο δήμαρχος να τα γνωρίζει όλα, αν και μιλάμε για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, ούτε διεκδικώ να ανακαλέσει όσα είπε. Θα επιθυμούσαμε όμως να μην επιδεικνύει αλαζονική συμπεριφορά και να μην βιάζεται με έπαρση να ψέξει τους αντιπάλους  του ότι δήθεν παραπλανούν τους δημότες, γιατί αλλιώς θα του επιστρέψουμε τις κατηγορίες και θα αναγκαστούμε να του πούμε εμείς ότι αν δεν γνωρίζει καλύτερα να μη μιλάει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.