Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Τη Δευτέρα η εκδήλωση για το κάμπινγκ Αγ. Τριάδας

Αυτή τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού, στους Νέους Επιβάτες, πραγματοποιείται η ενημερωτική εκδήλωση για το κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας, τις προοπτικές αξιοποίησής του και τις επιπτώσεις στην οικονομία της περιοχής. Η εκδήλωση αποκτά εκρηκτικό ενδιαφέρον μετά και τις δηλώσεις του δημάρχου Γ. Τσαμασλή ότι αυτός ζήτησε από το ΤΑΙΠΕΔ την τσιμεντοποίηση του χώρου.
Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι:

-Αντώνης Ματζάρης, συγγραφέας, πρώην δήμαρχος Θερμαϊκού.

-Γιώργος Συνεφάκης, Πολεοδόμος-Αρχιτέκτων, αφυπηρετήσας πανεπιστημιακός.

-Έφη Παπαλεξίου, πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών Κεντρικής Μακεδονίας, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδος.

Παρεμβάσεις θα κάνουν με προτάσεις για την αξιοποίηση του χώρου ο γνωστός τραγουδοποιός Δημήτρης Ζερβουδάκης και ο Πολιτικός Μηχανικός της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Κώστας Ιγνατιάδης, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα στους παριστάμενους  εκπροσώπους των φορέων και τους δημότες να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Την εκδήλωση θα συντονίσει εκ μέρους της Επιτροπής Πρωτοβουλίας "Σώστε το κάμπινγκ" η Πολιτικός Μηχανικός Χριστίνα Δεληχρίστου.

Έκκληση της Επιτροπής Πρωτοβουλίας

Στο μεταξύ σε έκκληση που υπογράφουν κάτοικοι του Δήμου Θερμαϊκού και της γύρω περιοχής, διαμαρτύρονται για την προσπάθεια του ΤΑΙΠΕΔ να προχωρήσει στην μετατροπή του χώρου  του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας σε μπετόν αρμέ και ζητούν από τη δημοτική αρχή να εφαρμόσει την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού και της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης που ζητούσαν να περιέλθει το κάμπινγκ στο Δήμο προκειμένου να αξιοποιηθεί προς όφελος των δημοτών του.

Τέλος καλούν τους συνδημότες να αγωνιστούν ώστε να αποτραπεί η καταστροφή αυτής της μοναδικής όασης πρασίνου, από τις ελάχιστες που απέμειναν αλώβητες στο νομό Θεσσαλονίκης, αλλά να αποτελέσει χώρο ψυχαγωγίας και δραστηριοτήτων των πολιτών, πόλο ανάπτυξης της περιοχής μας.
Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ: https://www.facebook.com/groups/454724326719502

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.