Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Ενδιαφέρον Ιβάν Σαββίδη για ΕΤ-3 ή TV Μακεδονία;


Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης θέλει να επενδύσει στο χώρο των ελληνικών media και σε πρώτη φάση δείχνει ενδιαφέρον για την εξαγορά της ΕΤ-3, σε περίπτωση που προχωρήσει η αποκρατικοποίησή της, ενώ παρακολουθεί και την TV Mακεδονία.

Αυτό αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» που κάνει λόγο και για τη συνάντηση που είχε ο Ιβάν Σαββίδης με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου. 
Το χαρακτηριστικό απόσπασμα της εφημερίδας αναφέρει για τη συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών: «Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ φέρεται να του εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την εξαγορά τηλεοπτικής συχνότητας πανελλήνιας εμβέλειας.Αν και η κουβέντα δεν έγινε συγκεκριμένη, κάποιοι λένε ότι ο κ. Σαββίδης θα καλοέβλεπε την εξαγορά της ΕΤ3, στην περίπτωση που προχωρούσε η αποκρατικοποίησή της. 
Από την πλευρά του, ο Σίμος Κεδίκογλου φαίνεται να έχει περιγράψει λεπτομερώς στον κ. Σαββίδη την κατάσταση που επικρατεί στα media. Στο πλαίσιο αυτό, πληροφορίες αναφέρουν ότι τέθηκε και το θέμα της εξαγοράς του Μακεδονία TV, που ανήκει στην οικογένεια Κυριακού. Επειδή οι εξελίξεις τρέχουν, είναι πολύ πιθανόν ο Ιβάν να καταθέσει άμεσα επίσημη πρόταση για εξαγορά είτε ίου 100% του Μακεδονία είτε του 50%».https://mail.google.com/mail/u/1/images/cleardot.gif

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.