Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Κρούσματα ιεροσυλίας στο κοιμητήριο της Ν.Μηχανιώνας


Kείμενο και φωτογραφίες Σταύρος Φιδέλης (stavrosfidelis@gmail.com)
Και δεύτερο κρούσμα ιεροσυλίας εμφανίστηκε στο Δήμο Θερμαϊκού. Δεν έφθασε η καταστροφή του οστεοφυλακίου στο νεκροταφείο του Αγγελοχωρίου το 2012, νέο κρούσμα ιεροσυλίας διαπιστώθηκε στα νεκροταφεία της Μηχανιώνας.

Εμβρόντητοι, οι επιβάτες των λεωφορείων του ΟΑΣΘ στο τέρμα της Μηχανιώνας, αντίκρισαν στα μπάζα που είναι πεταμένα εδώ και πολύ καιρό στην αλάνα του τέρματος των λεωφορείων, ανθρώπινες νεκροκεφαλές , κόκκαλα από λεκάνες , μισολιωμένα ρούχα που από μέσα διακρίνονταν διάφορα οστά και ο,τι βάλει ο νους του ανθρώπου.
Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και προσωρινά τοποθέτησε κορδέλες μέχρι να φιλοτιμηθεί ο Δήμος και μαζέψει και τα οστά για το χωνευτήρι αλλά και τα μπάζα, που από προσωρινή έγινε μόνιμη η τοποθέτησή τους έξω από το αμαξοστάσιο του Δήμου και του ΟΑΣΘ.




2 σχόλια:

  1. Τελικα φαινεται οτι ο νεος αντιδημαρχος καθαριοτητας εχει πιο καλα αντανακλαστικα απο τον παλιο. Τα μπαζα και τα κοκαλα τα μαζεψαν σε χρονο μηδεν. Καλο σημαδι κ. αντιδημαρχε. Δεν τα βαζουμε μαζι σου διοτι εσυ τωρα ανελαβες, αλλα να θυμασε οτι κανουμε υπομονη εδω και δυο χρονια και δεν αντεχουμε πια αλλο αυτην την αδιαφορια για την καθημερινοτητα του Δημου μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι πολυ σίγουρος ότι μεσολάβησε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας για να φύγουν τα μπάζα κ να μαζευτούν τα κόκαλα; για ρωτά την διοκητρια της αστυνομίας να σου τα πει καλύτερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.