Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Θα λειτουργήσουν και πάλι σύντομα τα γυμναστήρια

Με την αναμενόμενη ρύθμιση, θα μπορέσουν να επαναλειτουργήσουν όλα τα δημοτικά
γυμναστήρια, μεταξύ των οποίων και αυτό της Ν.Μηχανιώνας που μένουν τώρα κατάκλειστα

Πολύ σύντομα, θα ξαναρχίσουν τα προγράμματα «αθλητισμός για όλους» και θα ξανανοίξουν τα γυμναστήρια στο δήμο Θερμαϊκού, καθώς το υπουργείο Εσωτερικών, αναγνωρίζοντας τη «γκάφα» που έκανε, πρόκειται να επιτρέψει εκ νέου την πρόσληψη γυμναστών.

Η παράλογη απαγόρευση των προσλήψεων από 1ης Ιανουαρίου, που επέβαλε το υπουργείο, είχε σαν αποτέλεσμα να αναγκασθεί το ΔΗΠΠΑΚΥΘ να κλείσει τα δημοτικά γυμναστήρια, αν και ούτε το δημόσιο, ούτε ο δήμος δεν επιβαρύνονταν έστω με ένα ευρώ, καθώς τα έξοδα λειτουργίας τους καλύπτονταν από τις συνδρομές των αθλούμενων.
Όπως είπε ο πρόεδρος του ΔΗΠΠΑΚΥΘ κ. Γιάννης Τσακμάκας: «Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να πούμε κι εδώ μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ότι ουσιαστικά το υπουργείο Εσωτερικών δεχόμενο την αδικία και το λάθος που έκανε, περιμένουμε σήμερα-αύριο, έχουμε πληροφόρηση ότι ήδη έχει εγκριθεί, κατ΄εξαίρεση, αφήνει μετά τα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου και τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου να κάνουν προσλήψεις.  Τρέχουμε στην κυριολεξία γιατί αυτό που προσφέρουμε στους αθλούμενους είναι πολύ σημαντικό και είναι πραγματικά ψυχοθεραπεία γιαυτούς». 
Μιλώντας για το ίδιο θέμα η επικεφαλής της παράταξης "Λαϊκή Συσπείρωση" κ.Ντίνα Μώραλη, τάχθηκε κατά της λογικής της ανταπόδοσης που υπάρχει στο θέμα της πρόσληψης των γυμναστών, λέγοντας ότι είναι απάνθρωπο να πληρώνονται οι γυμναστές με μπλοκάκι και να εξαρτάται η πληρωμή τους από τις συνδρομές των αθλούμενων, 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.