Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ενημερωτικό υλικό της "Λαϊκής Επιτροπής Θερμαϊκού" στη Ν.Μηχανιώνα


Ενημερωτικό υλικό, μοίρασαν το μεσημέρι του Σαββάτου στους δρόμους της Νέας Μηχανιώνας μέλη της «Λαϊκής Επιτροπής Θερμαϊκού», καλώντας τους πολίτες να συμπορευθούν μαζί της «για να γίνει ο λαός αφέντης του τόπου και του πλούτου που παράγει» και προκειμένου «ο λαός να παίρνει τις αποφάσεις για τη ζωή του», όπως αναφέρονταν στη σχετική προκήρυξη που διανέμονταν.

Παράλληλα τα μέλη της Λαϊκής Επιτροπής τοποθέτησαν στην πλατεία της Μηχανιώνας πανό με το σύνθημα «Λαϊκή οργάνωση-αντίσταση ενάντια στο μαύρο μέτωπο της κυβέρνησης της πλουτοκρατίας».
Στην προκήρυξη αναφέρεται ότι η κυβέρνηση, με την ψήφιση του νέου μνημονίου, έβαλε ταφόπλακα στο μέλλον του ελληνικού λαού, επισημαίνει τις τραγικές συνέπειες που θα έχει η εφαρμογή του στους μισθούς και στις συντάξεις, τις απολύσεις, την αύξηση των αντικειμενικών αξιών στα ακίνητα, την ίδια ώρα που το Ελληνικό κράτος προχωρεί σε επαναχρηματοδότηση των τραπεζών με 30 δις.
«Δεν επιτρέπεται να είμαστε άλλο ανεκτικοί μαζί τους. Αν έτσι σώζεται μια χώρα, πως διαλύεται δηλαδή; Δημιουργώντας και άλλους ανέργους καταπολεμάς την οικονομική κρίση και σώζεις τη χώρα; Φτάνει όσο μας σώσατε σωτήρες μας», υπογραμμίζεται στην προκήρυξη της «Λαϊκής Επιτροπής Θερμαϊκού». Η οποία καλεί τους πολίτες να παλέψουν οργανωμένα για αποδέσμευση της Ελλάδας από την Ε.Ε., μονομερή διαγραφή του χρέους της χώρας, κοινωνικοποίηση των βασικών μέσων παραγωγής, αξιοποίηση του φυσικού πλούτου της χώρας, λαϊκή εξουσία με πραγματικό πρωταγωνιστή και φορέα των αποφάσεων τον ίδιο τον λαό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.