Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Δρόμος-σκοτώστρα στη Ν. Μηχανιώνα


Η οδός 25ης Μαρτίου, είναι ως γνωστόν τα τελευταία χρόνια, ο πλέον πολυσύχναστος σε κυκλοφορία αυτοκινήτων δρόμος της Νέας Μηχανιώνας, καθώς από εκεί πλέον διέρχονται τα περισσότερα αυτοκίνητα που κατευθύνονται προς Πλαγιάρι-Θεσσαλονίκη, ενώ συνεχής είναι και η διέλευση των φορτηγών ψυγείων από και προς την ιχθυόσκαλα. Κι αν ο δρόμος αυτός είχε εδώ και χρόνια τα «κακά του χάλια», τώρα μετά τις τελευταίες χιονοπτώσεις μετατράπηκε σε δρόμο-σκοτώστρα.

Παντού λακκούβες που κρύβουν πολλές παγίδες όχι μόνο για τα κάθε είδους οχήματα, αλλά ακόμη και για τους διερχόμενους  πεζούς, ιδιαίτερα μετά από κάθε βροχή, καθώς γίνονται…. Λούτσα.
Ο δρόμος είχε ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Θερμαϊκού για το 2011 προκειμένου να γίνει ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητά του. Το έργο όμως παρέμεινε στα χαρτιά, επανεντάχθηκε στο τεχνικό πρόγραμμα του 2012  και ένας Θεός ξέρει πότε θα ξεκινήσουν οι εργασίες του από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου, η οποία έχει «γραμμένη» κανονικά τη Νέα Μηχανιώνα, όπως φυσικά και τις άλλες δημοτικές κοινότητες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.