Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Θα επεκταθεί το δίκτυο φυσικού αερίου και προς τις άλλες περιοχές του Θερμαϊκού


Στον προγραμματισμό της Εταιρίας Παροχής Αερίου είναι η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου, τα επόμενα χρόνια, από την Περαία και προς τις άλλες περιοχές του δήμου Θερμαϊκού, όπως δήλωσε ο διευθυντής εμπορικών δραστηριοτήτων της ΕΠΑ κ. Λεωνίδας Μπακούρος, μιλώντας στην πολύ καλή εβδομαδιαία εκπομπή του δήμου Θερμαϊκού από τον FM 100,6 που επιμελείται η Νάντια Τάπρα.

Για την καλύτερη ενημέρωση των κατοίκων σχετικά με το δίκτυο φυσικού αερίου, η ΕΠΑ σε συνεργασία με τον δήμο Θερμαϊκού θα οργανώσουν ημερίδα τον επόμενο μήνα, προκειμένου να απαντηθούν και οι όποιες απορίες ή ερωτήματα που υπάρχουν σχετικά.
Μέχρι στιγμής, όπως εξήγησε ο κ. Μπακούρος, 560.000 κάτοικοι του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της χρήσης του φυσικού αερίου, το οποίο είναι τουλάχιστον κατά 23% σε σύγκριση με το πετρέλαιο. Για να φτάσει το φυσικό αέριο στην Περαία η ΕΠΑ τοποθέτησε 6 χιλιόμετρα χαλυβδοσωλήνων.
Αυτή την εποχή εκτελούνται εργασίες για τις επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στις εξής οδούς της Περαίας:  Περικλέους (από Δημοκρατίας έως Αναλήψεως), Ομήρου (από το Νο 6 έως Θερμαϊκού), Αριστοτέλους (από το Νο 10  έως Χρ. Σμύρνης), Χρυσοστόμου Σμύρνης (από Αριστοτέλους έως Θερμαϊκού),  26ης Οκτωβρίου (από Θερμαϊκού έως Αθηνάς), Μηδείας (από Θερμαϊκού έως Ιωνίας), Αμπελοκήπων (από Θερμαϊκού έως Ανθέων) και Ανθέων (από το Νο 29 έως Αμπελοκήπων)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.