Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Χιόνι κλείνει τα σχολεία στη Μηχανιώνα



Κλειστά για προληπτικούς λόγους, έμειναν όλα τα σχολεία στοιχειώδους και μέσης εκπαίδευσης στη Νέα Μηχανιώνα, λόγω της πρόσκαιρης αλλά σφοδρής χιονόπτωσης, που έπεσε γύρω στις 7 το πρωί της Τρίτης. Αντιθέτως, δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στο οδικό δίκτυο της περιοχής, καθώς τα αυτοκίνητα κινούνταν κανονικά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το χιόνι είχε, κατά περίεργο τρόπο, σαν… «στόχο» μόνο τη Νέα Μηχανιώνα, καθώς από τη στροφή Αγγελοχωρίου προς Αγία Τριάδα, από τον Σταθμό Μεταφόρτωσης απορριμμάτων μέχρι το Πλαγιάρι και από την «Όαση» προς Επανομή, δεν υπήρξε καθόλου χιονόπτωση.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Θερμαϊκού κ. Κώστας Βογιατζής δήλωσε στον «Φάρο του Θερμαϊκού» ότι όλα τα μηχανήματα του δήμου έχουν τεθεί σε κατάσταση ετοιμότητας, ενόψει του νέου κύματος κακοκαιρίας που όπως ανακοίνωσε η ΕΜΥ, πρόκειται να εκδηλωθεί στην περιοχή από τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη.


Στον υπόλοιπο νομό
Χιονίζει στη Θεσσαλονίκη, εκτός από το κέντρο της πόλης, όπου σημειώνεται ισχυρή βροχόπτωση. Η κακοκαιρία που πλήττει το νομό Θεσσαλονίκης έχει σαν αποτέλεσμα να μείνουν κλειστά σήμερα τα σχολεία σε αρκετές περιοχές.
Έτσι κλειστά θα μείνουν τα σχολεία σε όλο το δήμο Δέλτα, στην δημοτική ενότητα Καλλιθέας του δήμου Ωραιοκάστρου. Και στις δημοτικές ενότητες Σοχού, Βερτίσκου και Λαχανά στο δήμο Λαγκαδά. Στον δήμο Βόλβης, λόγω των θυελλωδών ανέμων έχουν σημειωθεί βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ στον άξονα Σταυρός - Μάδυτος.
Εκτεταμένες διακοπές ηλεκτροδότησης σημειώθηκαν από τα ξημερώματα σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Χωρίς ρεύμα τμήματα σε Πανόραμα, Βασιλικά, Θέρμη, Τριάδι, Γαλαρινό και Άγιο Αντώνιο. Οι διακοπές ρεύματος οφείλονται στις βλάβες που προκλήθηκαν στα καλώδια της ΔΕΗ από..αιωρούμενα αντικείμενα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.