Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Εκδήλωση-διαβούλευση για την παραχώρηση του πρ. στρατοπέδου Κόδρα

Μία σημαντική εκδήλωση-διαβούλευση, πραγματοποιεί την επόμενη Τρίτη, 26 Ιουνίου, στις 7μμ, στην Πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού (Δημαρχείου) της Καλαμαριάς, η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς (ΡΕΚΚ) με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τη δημόσια εξαγγελία της Κυβέρνησης για παραχώρηση του πρώην Στρατοπέδου  Κόδρα στην τοπική κοινωνία.

Να θυμίσουμε ότι παραχωρήθηκε με νόμο για 99 χρόνια, έκταση 200 στρεμμάτων απο το χώρο του στρατοπέδου στο Δήμο Καλαμαριάς, προκειμένου αυτός να αξιοποιηθεί κατάλληλα προς όφελος των πολιτών. 
Το θέμα της εκδήλωσης είναι : "Πρώην στρατόπεδο Κόδρα: Ένας χρόνος μετά-Συνεχίζουμε τον  αγώνα για να γίνει από χώρος εγκατάλειψης, χώρος πρασίνου και αναψυχής.  Πως ξεκινήσαμε, που είμαστε και τι θέλουμε".
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και θα χαιρετίσουν ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο υφυπουργός Εξωτερικών, βουλευής Α΄ Θεσσαλονίκης, Γιάννης Αμανατίδης και η Κατερίνα Νοτοπούλου, επικεφαλής του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη. 
Θα κληθούν επίσης να καταθέσουν τις απόψεις τους και να συμμετάσχουν στο διάλογο, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, όλες οι δημοτικές παρατάξεις, συλλογικότητες και φορείς της περιοχής, αλλά και ευρύτερα, όπως και όλοι οι δημότες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.