Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Δικαστική διερεύνηση για τα LED του Δήμου Θερμαϊκού


Το δρόμο της δικαστικής διερεύνησης, παίρνει πλέον η υπόθεση της προμήθειας φωτιστικών σωμάτων τύπου LED από το Δήμο Θερμαϊκού, έναντι του εξωφρενικού ποσού των 3.500.000 ευρώ, μετά την παραγγελία που έδωσε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τον τρόπο που έγινε ο διαγωνισμός και η κατακύρωσή του.

Ήδη, η Πταισματοδίκης του ΙΑ΄ Τμήματος της Εισαγγελίας,  Στυλιανή Γιαννιού, μετά από την εισαγγελική εντολή, απέστειλε έγγραφο προς το Δήμο Θερμαϊκού, με ημερομηνία 30 Μαίου 2018, ζητώντας τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής σχετικά με την κατακύρωση  των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού. Επίσης, «τα έγγραφα από τα οποία προκύπτουν οι τιμές των προς προμήθεια φωτιστικών σωμάτων LED».
Με δεύτερο έγγραφό της με την ίδια ημερομηνία, η ανακρίτρια του ΙΑ΄ Τμήματος, ζητάει τα πλήρη στοιχεία των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης του δήμου Θερμαϊκού, προκειμένου να κληθούν και να καταθέσουν σχετικά με τον διαγωνισμό για την προμήθεια των LED. Παράλληλα η ανακρίτρια ζητάει να αποσταλούν στο ανακριτικό Τμήμα αντίγραφα των προσφορών που κατέθεσαν οι εταιρίες DASTERI SYSTEMS AE και ΤΕΧΝΟΜΑΤ στον διαγωνισμό του δήμου Θερμαϊκού για τα φωτιστικά σώματα.

2 σχόλια:

  1. ΌΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. ΟΧΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ Σ΄ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.