Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Δεν θα είναι υποψήφιος στο δήμο Θεσσαλονίκης ο Σταύρος Καλαφάτης

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές για τον δήμο της Θεσσαλονίκης ανακοινώνει, στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Σταύρος Καλαφάτης επισημαίνοντας πως «στον εκλογικό στίβο που απλώνεται μπροστά μας θα είμαι παρών μόνο ως υποψήφιος βουλευτής» με τη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Καλαφάτης καταδικάζει την επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη, εξαπολύει όμως επίθεση στον δήμαρχο της πόλης κατηγορώντας τον πως προκαλεί τις δημοκρατικές δυνάμεις και πως «χέρι-χέρι με τον κ. Τσίπρα παίζει το χαρτί του φανατισμού, της πόλωσης και του διχασμού».
Αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση για το ονοματολογικό με την ΠΓΔΜ, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης εκτιμά πως η Ελλάδα, με ευθύνη των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου, «κινδυνεύει να αιχμαλωτιστεί σε κακοτράχηλα μονοπάτια». Όπως λέει «συνταγματική αναθεώρηση που θα χαρίζει, άμεσα ή έμμεσα, μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα στα Σκόπια, θα είναι ταφόπλακα στα δίκαιά μας». Τονίζει πως «δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος, ούτε μακεδονική ταυτότητα, ούτε μακεδονική γλώσσα» στέλνοντας το μήνυμα στην κυβέρνηση να «μην διανοηθούν να βάλουν τους Σκοπιανούς κληρονόμους στην ιστορία μας».
Τέλος ο κ. Καλαφάτης κατηγορεί την κυβέρνηση για πολιτική απάτη όσον αφορά τη θέση της για καθαρή έξοδο της χώρας από το μνημόνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.