Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Βελτιώνονται οι λεωφορειακές γραμμές 69 και 72 του ΟΑΣΘ

Την αλλαγή του προγράμματος λειτουργίας των λεωφορειακών γραμμών No 69 «ΑΣ ΙΚΕΑ – Επανομή» και Νο 72 "ΙΚΕΑ-Νέα Μηχανιώνα" για τη θερινή περίοδο από 01/07/2018 έως 31/08/2018, αποφάσισε ο ΟΑΣΘ, με το τελευταίο δρομολόγιο να αναχωρεί στις 00:00 από τον ΑΣ ΙΚΕΑ με προορισμό την Επανομή και τη Νέα Μηχανιώνα.
Επιπλέον η διοίκηση του ΟΑΣΘ αποφάσισε την πρόωρη εφαρμογή του θερινού προγράμματος λειτουργίας της ανωτέρω γραμμής, με αυξημένο αριθμό οχημάτων, για τα Σαββατοκύριακα του Ιουνίου, με ημερομηνία έναρξης την 18η Ιουνίου, δηλαδή νωρίτερα από την κανονική έναρξη της ισχύος της.
Ερωτηματικά προκαλεί η ενέργεια της διοίκησης του δήμου Θερμαϊκού να ανακοινώσει μόνο τη βελτίωση στη λειτουργία της γραμμής 69 "ΙΚΕΑ-Επανομή", αν και ο ΟΑΣΘ με ανακοίνωσή του, πέντε ημέρες πριν, ανέφερε ότι η βελτίωση στην κυκλοφορία των λεωφορείων του, κατά τα Σαββατοκύριακα του μηνός Ιουνίου, με αυξημένο αριθμό οχημάτων, αφορά όχι μόνο τη γραμμή 69, αλλά και τις λεωφορειακές γραμμές Νο 72 "Α.Σ.ΙΚΕΑ – Ν. Μηχανιώνα" και της γραμμής Νο 45 (ΚΤΕΛ Μακεδονία–ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, λόγω αυξημένης επιβατικής κίνησης.
Επίσης, όπως προστίθεται στην ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΑΣΘ, για τον ίδιο λόγο, κατά τα Σαββατοκύριακα μηνός Ιουνίου, θα λειτουργήσει η τοπική λεωφορειακή γραμμή Νο 77Η «Επανομή – Ποταμός».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.