Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Τι ακριβώς συμβαίνει με τα σκουπίδια στο δήμο Θερμαϊκού;

Δεν αντέχουμε στον πειρασμό να μην αντιγράψουμε την ανάρτηση του καλού γνώστη των πραγμάτων στο δήμο Θερμαϊκού, Γιώργου Λαζαρίδη, σχετικά με την ανάθεση της αποκομιδής των σκουπιδιών σε ιδιώτη. Καθώς τα όσα γράφει και τα ερωτήματα που θέτει εάν όντως ισχύουν, δημιουργούν σοβαρό πρόβλημα.

Σύμφωνα με τον κ. Γ.Λαζαρίδη:
"Ο έλεγχος νομιμότητας της απόφασης [153/2018] οικονομικής επιτροπής του δήμου Θερμαϊκού για ανάθεση της αποκομιδής απορριμμάτων σε ιδιώτη μετά από διαπραγμάτευση [χωρίς διαγωνισμό] ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ από τον συντονιστή της αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας Θράκης [2 Μαϊου 2018]. Στις 4 Μαϊου 2018, η οικονομική επιτροπή του δήμου Θερμαϊκού συνεδριάζει και λαμβάνει την υπ.αρ197/2018 απόφαση με την οποία κατακυρώνει την υπηρεσία αποκομιδής σε ιδιώτη εργολάβο,έναντι 440.000 ευρώ [η απόφαση ανάθεσης έπεται της απόφασης ακύρωσης].
Υπογράφτηκε σύμβαση με τον εργολάβο; Αν ναι, πώς θα πληρωθεί, αφού η διαδικασία διαπραγμάτευσης ακυρώθηκε; Αν όχι, γιατί δεν έγινε ανάκληση των αποφάσεων της οικονομικής επιτροπής ή προσφυγή στην επιτροπή του άρθρου 152; Ερωτήματα τα οποία μόνο ο εισαγγελέας μπορεί να διερευνήσει.

2 σχόλια:

  1. Ερωτήματα τα οποία μόνο ο εισαγγελέας μπορεί να διερευνήσει.ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Σπύρος Κουζινόπουλος _ Δεν αντέχουμε στον πειρασμό. ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ¨?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.