Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Καλοκαιρινές επιδείξεις διοργανώνει ο «Αίας» Θερμαϊκού

Τις καλοκαιρινές επιδείξεις των τμημάτων του, πραγματοποιεί ο Γυμναστικός Όμιλος "Αίας" Θερμαϊκού, αυτή την Τετάρτη 27 Ιουνίου, τις ώρες 18:00 έως 20:30 στο κλειστό γυμναστήριο του ΚΑΠΠΑ. στην Περαία.

Ο Γ.Ο. «Αίας» Θερμαϊκού είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (Ε.Γ.Ο.), και τα αιρετά μέλη του επταμελούς Διοικητικού του συμβουλίου αποτελούνται από γονείς (κυρίως) που τα παιδιά τους γυμνάζονται στο αθλητικό δυναμικό του Συλλόγου. Η προσφορά του κάθε μέλους βασίζεται στον εθελοντισμό.
Ο Γ.Ο. «Αίας» Θερμαϊκού ιδρύθηκε το 2004 με σκοπό να ασχοληθεί αποκλειστικά με τα αθλήματα της γυμναστικής. Είχε ήδη μια πορεία χρόνων σαν τμήμα γυμναστικής στο σωματείο «Αχιλλέας» Περαίας, από όπου και με ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης διαχωρίστηκε ώστε να μπορέσει να αναπτυχθεί απερίσπαστα και αυτόνομα. Η απόφαση αυτή, αποδείχθηκε η καλύτερη για την ανάπτυξη της γυμναστικής στο Δήμο Θερμαϊκού.
Έτσι, μετά από τις κατάλληλες ενέργειες του Δ.Σ., αγοράστηκαν με ιδίους πόρους τα απαραίτητα όργανα για το άθλημα του Τραμπολίνο με το οποίο και αρχικά ασχολήθηκε ο σύλλογος. Με την επιτυχημένη πορεία του συλλόγου, μέσα από τις συμμετοχές των αθλητών του στα πανελλήνια πρωταθλήματα, παραχωρήθηκαν από την Ε.Γ.Ο. και τα όργανα της ενόργανης γυμναστικής.
Ο Γ.Ο. «Αίας» Θερμαϊκού ασχολείται με την Γυμναστική σε επίπεδο ακαδημιών, γυμνάζοντας μέσα σε ένα κλίμα χαράς και διασκέδασης παιδιά από την ηλικία των 3 ετών.
Σε αγωνιστικό επίπεδο έχει τμήματα Τραμπολίνο και ενόργανης γυμναστικής με αθλητές και αθλήτριες που πρωταγωνιστούν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα της Ε.Γ.Ο. Κατέχει την 20η θέση ανάμεσα στους αθλητικούς συλλόγους όλης της Ελλάδας σύμφωνά με την αξιολόγηση της Ε.Γ.Ο.
Στόχος του Αίαντα είναι όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να γνωρίσουν τη γυμναστική και σκοπός να προάγει τον υγιή αθλητισμό μέσα από το ήθος, και την επιμονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.