Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Απόλυτα επιτυχημένη η συναυλία διαμαρτυρίας της Επανομής

Απόλυτα επιτυχημένη, ήταν η μεγάλη συναυλία διαμαρτυρίας κατά των κεραιών, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Νέα Πλατεία της Επανομής, από δεκάδες τοπικούς φορείς, με την εμφάνιση 30 καλλιτεχνών και με κεντρικό σύνθημα «Τραγουδάμε για να φύγουν οι κεραίες». Από την απερχόμενη δημοτική αρχή, το "παρόν" έδωσε μόνο ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Γιάννης Τσακμάκας, ενώ οι υπόλοιποι, απουσίασαν επιδεικτικά.

Όπως έγραψε ο Ακτιβιστής, «η συναυλία διαμαρτυρίας που ξεκίνησε από νωρίς το βράδυ και κράτησε μέχρι αργά και διοργανώθηκε από περισσότερους από 40 φορείς και συλλόγους του δήμου Θερμαϊκού στέφθηκε από επιτυχία, παρά την επιδεικτική αδιαφορία μιας χαρακτηριστικής και γνωστής μειοψηφίας Επανομιτών και κυρίως των δημοτικών τοπικών παραγόντων που επιδεικτικά απουσίαζαν.
Έσπευσαν όμως να δείξουν την παρουσία τους όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θερμαϊκού, κάποιοι από άποψη αρχής και κινηματικής δράσης ( το έχει αποδείξει η συμμετοχή τους στους αγώνες και κατά το παρελθόν) και κάποιοι επιβεβαιώνοντας την ψηφοθηρική επίδοση και υποκρισία τους ( αφού είναι υπεύθυνοι για την εγκατάσταση γιγαντιαίων κεραιοσυστημάτων ή "έκαναν το κορόιδο" σε αγώνες κατοίκων για την απομάκρυνση παράνομων κεραιών σε Μηχανιώνα και Αγία Τριάδα ).
Το κυριότερο φυσικά από την εκδήλωση δεν ήταν η παρουσία ή η απουσία των "επισήμων" αλλά η εκφρασθείσα διάθεση των κατοίκων από όλο το Θερμαϊκό να αντισταθούν στην αλόγιστη εγκατάσταση συστημάτων μεγάλης ισχύος πλησίον κατοικημένων περιοχών και ειδικά δίπλα σε σχολεία. 

3 σχόλια:

  1. Ο κ. Βογιατζής Χρήστος ήταν παρόν κατά το μεγαλύτερο μέρος. Ας μην είμαστε άδικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι, ήταν εκεί όπως με ενημέρωσαν. Συγνώμη για την αβλεψία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γελάει ο κόσμος μαζί σας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΘΕΣΕΙ η κυρ.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.