Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Σαφείς αιχμές Ψωμιάδη κατά Τζιτζικώστα και Τσαμασλή

Σαφείς αιχμές, αφήνει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατά Τζιτζικώστα και Τσαμασλή και σε ανακοίνωσή του, καλεί τους υποψήφιους περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας να μην κάνουν «λάθη του παρελθόντος» και «απερίσκεπτες επιλογές» για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης.

Ο έκπτωτος πρώην περιφερειάρχης, με αφορμή την επιλογή των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών Θεσσαλονίκης από τις περιφερειακές παρατάξεις, χαρακτηρίζει «λάθος του παρελθόντος» και «απερίσκεπτη επιλογή» τον κ. Τζιτζικώστα, χωρίς να τον κατονομάζει…
Πρόκειται για τη δεύτερη ανακοίνωση μέσα σε λίγες μέρες που «καρφώνει» τον πρώην αντιπεριφερειάρχη και διάδοχό του στην ηγεσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αφήνοντας να φανεί ότι στηρίζει την επιλογή του κ. Γιάννη Ιωαννίδη, την ώρα που η πλειοψηφία των «δικών του» περιφερειακών συμβούλων έχουν αποφασίσει να συνταχθούν στο πλευρό του κ. Τζιτζικώστα.
Ο κ. Ψωμιάδης είχε εξαπολύσει ανάλογες επιθέσεις στον κ. Τζιτζικώστα, όταν ο τελευταίος διεκδίκησε κόντρα στον αδελφό του Διονύση Ψωμιάδη την ηγεσία της περιφερειακής παράταξης και τη θέση του περιφερειάρχη, στην ενδοπαραταξιακή διαδικασία, όπου ακούστηκαν πολλά και διάφορα διόλου… κομψά.

Η νέα σημερινή ανακοίνωση του κ. Ψωμιάδη αναφέρει χαρακτηριστικά: «Καλώ όλους τους υποψήφιους Περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στα πρόσωπα που θα επιλέξουν για τη θέση του νέου Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης. Τα οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας αλλά και οι προοπτικές που ανοίγονται για τη Θεσσαλονίκη την επόμενη δεκαετία μέσα από τη δυνητική αξιοποίηση της κορυφαίας γεωστρατηγικής θέσης της, απαιτούν άριστες επιλογές. Ανθρώπους δοκιμασμένους στην κοινωνία, ανθρώπους που έχουν γκρεμίσει τις κομματικές γραμμές, που διαθέτουν την έξωθεν καλή μαρτυρία, ανθρώπους έντιμους, αφοσιωμένους και μαχητικούς, με τη φλόγα της προσφοράς μέσα τους. Και προς Θεού, να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος. Δεν υπάρχει πλέον το περιθώριο για  απερίσκεπτες επιλογές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.