Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Εντυπωσίασε η εικαστική έκθεση "Μπλε γυμνό"

Άριστες, ήταν οι εντυπώσεις από την εικαστική έκθεση  «μπλε γυμνό» της ομάδας "Θαλασσί" που εγκαινιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κατάμεστο από κόσμο μπαρ Crazy Donkey (Κουντουριώτη 53, παραλία Ν. Επιβατών) που την φιλοξενεί. Τα εγκαίνια τέλεσαν ο Πρόεδρος του ΔΗΠΠΑΚΥΘ Παναγιώτης Τροκάνας και η ψυχή της ομάδας "Θαλασσί" , εικαστικός και υπάλληλος του ΔΗΠΠΑΚΥΘ Ανδρονίκη Ράπτη.


Η Εικαστική Ομάδα «Θαλασσί» είναι μια εναλλακτική Εικαστική Ομάδα, που στη διαδρομή της έχει δωρίσει πίνακες της σε δημόσια νοσοκομεία, στο «Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς και στο Δημοτικό Βρεφοκομείο του Αγίου Στυλιανού, δημιουργήθηκε το 2012 και αποτελείται από 23 συνδημότες μας: Αγγελική Πετρακάκη, Αγλαΐα Παπαδημητρίου, Άννα Κόη, Αναστασία Αναστασίου, Βάσω Πέγιου , Βάσω Παρούση, Γιώτα Κωνσταντίνου, Γιώτα Τριανταφύλλου , Δημήτρης Σιδέρης, Δήμητρα Τσακομάγκου, Ελένη Κεραμιδάκη, Εύη Κατσάρα ,Ζωή Πετκάκη , Ιωάννα Κυριμίδου, Κυριάκος Κυριαζης , Μαίρη Χατζηρόδου, Νίκος Δήμου, Όλγα Δημητριάδου, Ρίτα Τηλκερίδου, Σμαράγδα Ζαπτιέ, Σοφία Γαληνού, Χαρούλα Μαζίδη , και Χρυσή Ματσικούδη.
Η έκθεση ζωγραφικής με θέμα «μπλε γυμνό», θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαρτίου 2014, στο μπαρ Crazy Donkey (Κουντουριώτη 53, παραλία Ν. Επιβατών). Οποίος επιθυμεί μπορεί να επισκεφτεί το χώρο από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.
Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει έργα με θέμα το γυμνό σώμα, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με ακρυλικά, κάρβουνο και ξηροπαστέλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.